fredag den 1. april 2016

Fantastisk dag i går, og det forsætter!

I går var super lækker at komme igennem, selvom det var hårdt at komme igennem hele dagen, også derfor jeg ikke fik skrevet en update i går :)

Startede dagen ud med psykolog, hvilket var rigtig rart, lige at få samlet tankerne lidt, og blive rost for min fremgang, i mit arbejde med mig selv, og gik derfra med en dejlig følelse over at hun mente jeg nok skulle nå at blive klar til skole start igen d. 25 april og den nærtstående kliniske undervisning (praktik for normale mennesker ;P)

Jeg tog herefter ned til Holstebro svømme hal, og stod i en evighed fordi mit kort ikke virkede, og fandt så ud af at svømmehallen åbenbart kun var åben imellem 6-8 og 12-18.. Nå jamen så måtte jeg jo hjem og så derned igen da klokken blev 12.. Selvom det ikke var særlig motiverende, men skulle jo alligevel ned i byen senere så fik taget mig sammen og kom endda ned i Body Shop INDEN jeg skulle i svømmeren ;) Men det er jo altid kritisk når man havner i Body Shop fordi man kommer sjældent tomhændet ud hehe. Det var i hvert fald ikke tilfældet for mig i denne omgang for gik derfra med The Body Shop's Twin-Ball Revitalising Facial Massager (langt navn) som i kan se på første billede, har slet flere youtubere bruge lignende, og eftersom jeg arbejder på vægttabet og på at slippe af med den dobbelt hage jeg har døjet med i en del år så tænkte jeg hvorfor ikke forsøge at hjælpe det lidt på vej, om det virker ved jeg jo ikke endnu, har kun brugt den i går og i dag.. Bilder dog mig selv ind at den har hjulpet lidt - selvom det nok bare er ønske tænkning at den allerede skulle have hjulpet. Derud over fik jeg også en prøve med en ny creme med hjem da den ansigts creme jeg fik sidst får mit ansigt til at reagere med en brændende følelse og bliver tomats rød, så nu har de sat ind for at få fundet en creme mit ansigt ikke reagere på.

Efterfølgende tog jeg på Café Alfa som er en lille Café i Holstebro, og fik lidt lækkert mad, eftersom mine resultater for laktosen ikke er kommet tilbage endnu, turde jeg ikke løbe chancen og være nød til at gå pga stærke mave smerter, så måtte nøjes med dip som ikke var baseret på mælk, og for en gangs skyld tillod jeg mig selv at få lidt fritter selvom jeg prøver at holde mig fra kartofler. Mødte nogle virkelig søde piger, det var næsten som at gå på blind date bare for at møde nye veninder, men det var utrolig hyggeligt og vi blev der da til 15.30 så det var en succes og er ikke afvisende for at skulle gøre sådan noget igen :)

I går sluttede med at jeg faldt i søvn kl 17 og stod kun op for at få lidt mad omkring kl 21 for så at falde om igen.

Her til morgen forsatte så det fantastiske humør da jeg ENDELIG fik besked fra praktik udvalget hvor jeg skulle hen, og det alligevel endte med at være det sted som min vejleder var kommet til at give mig inden der var styr på det hele. Så jeg har været høj på den information hele dagen.

 Omkring kl 10 ringede det så på døren, og jeg fik min første Månedens bog hjem fra Gyldendahl's bogklub, og glæder mig til at komme igang med at læse den, det var egentlig ikke meningen jeg skulle have haft den, men glemte at få den afmeldt for denne måned og så kunne man jo lige så godt beholde den ikke?

Var så omme og hente Lilly hos hendes mor omkring kl 13 da hun ligger syg i dag, det er selvfølgelig træls at starte weekenden med sygdom, men så kunne man jo alligevel lige få hende lidt op i gear igen da det blev besluttet at vi tilmeldte hende svømning med opstart fra på mandag, så må vi håbe hun er rask der så hun ikke misser den første time, da det muligvis kun bliver i vores uger der desværre kun ser ud til at være tid til at hun kan komme afsted. Men har kæmpet for i 3 år at hun skulle starte op på noget nyt efter vores samvær blev ændret og hendes dans derfor ikke kunne forsættes.. Så nu giver jeg hende dette eftersom hun har efterspurgt det i nogen tid efterhånden :)

Nu skal der laves aftensmad så vi kan slappe af til X-factor i aften alle 3 :) I morgen står den på farvel middag til min lille bror som tager ud og sejle i et halvt år om 12 dage, men så får Lilly også mulighed for at få sagt farvel til ham :)

I må have en forsat god fredag derude! :D

2 kommentarer:

  1. Hej. Jeg skriver til dig for at lade dig vide, at jeg har nomineret dig til en Liebster Award. Du kan læse mit indlæg her: http://gnuffi.blogspot.dk/2016/04/jeg-er-blevet-nomineret-til-en-liebster.html - hvor du også finder de spørgsmål jeg har valgt at stille dig som nomineret. Håber du vil tage godt imod min nominering!

    SvarSlet
    Svar
    1. Tak GnUfi glæder mig til at skulle svare på den :)

      Slet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...