onsdag den 30. marts 2016

Sommertid f***er min døgn rytme op!

Det er helt utroligt hvad en times forskel kan gøre på ens søvn rytme.. Vi er nu 4 dage inde i sommertid, og det har virkelig ikke været super fantastisk.. På mystisk vis har jeg fået vendt op og ned på dag og nat, ikke at man ligger meget mærke til om det er dag eller nat, med det vejr vi har haft de sidst mange dage..

Ikke destromindre så er det ikke optimalt at man slet ikke kan sove før kl 2, og som dagene er gået er der liget kommet en time ekstra på.. I morges sov jeg slet ikke før kl 9.30 fordi jeg skulle være sikker på jeg kunne vågne så jeg kunne ringe til lægen.. O_O Resultat, vågnede kl 17.15 T_T Så det bliver spændende at se hvornår jeg kan falde i søvn i aften.. Overvejer virkelig bare at få lavet noget virkelig hårdt pilates herhjemme på stuegulvet, så jeg er sikker på jeg kan sove i ordentlig tid..

I morgen står den nemlig på fyldt skema, med svømning, psykolog og café besøg med nogle nye piger jeg ikke rigtig kender, men bliver rart at komme lidt ud og føle sig lidt normal igen, inden skolen starter igen om 26 dage Ö Det kommer pludselig så tæt på!

Men bliver især spændende at se hvad de har på menuen på den café vi skal på i morgen, ringede jo til lægen i dag i håb om at få svar på mine blodprøver jeg fik taget for 14 dage siden, alle test var kommet tilbage med gode tal og en negativ på cøliaki (ikke at jeg vidste de også havde undersøgt mig for det?) Men den som jeg har mistanke om havde det af mystiske årsager stadig ikke fået hjem, så er lidt betænkelig med at skulle spise ude for indtil jeg har fået tilbage om jeg lider af laktoseintolerans eller ej prøver jeg at holde mig lidt fra det.. Men det er jo ikke sikker jeg bare kan det sådan et sted? o_o Nu må i se, skal ringe igen mandag, og så må vi håbe den er dukket op... Med mit held er den sikkert blevet væk og jeg skal op og have lavet en ny T_T

Og i dag kontaktede praktikudvalget mig OMSIDER! Har ventet siden før påske på at det skulle ske, og nu er mine ønsker lagt i en email til dem, så håber jeg bare at jeg får en af mine 3, helst en af de 2 første for det betyder at jeg kan blive i Holstebro, og dette ville være drømme scenariet :)

Nå men det var alt fra den lille lejlighed i Holstebro :p
Håber i har en forsat god onsdag derude!



Ingen kommentarer:

Send en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...