onsdag den 26. september 2012

20 års fødselsdag!

Så kom dagen endelig! Jeg blev 20 år! Altså d. 23 september ;D Måske lidt sent jeg får skrevet det her :D Dagen startede ud med at jeg nærmest blev SMIDT ud af min egen lejlighed af kæresten.. Skulle hen og besøge min kære veninde Janni aka Gulde. Der sad jeg så og hyggede mig en times tid uvidende om hvorfor jeg egentligt var blevet smidt derhen, men turen derhen var nu dejlig fik lidt dejligt og langt ønsket selskab og en fin lille pakke med ting til at pynte negle med :p Dog da jeg forlod Jannis lejlighed og nåede tilbage til vores opdagede jeg til min store overraskelse at kæresten var i gang med at samle en SOFA?! det var simpelthen det som min mor og ham havde holdt hemmeligt så længe :D! Blev ædder lykkelig og super glad :D Dagen forsatte efter jeg var kommet hjem med at jeg skulle ud og bage nogle boller og en kagekone af vandbakkelse til om eftermiddagen hvor vi fire mand (mig, min kæreste, min mor og janni skulle have lidt godt til ganen :D Dagen derefter gik stille hen vi slappede af om aftenen og hyggede os på den nye sofa, sad faktisk på den sofa fra gæsterne gik :D
Mandag morgen dagen efter min dejlige fødselsdag bankede det på døren. Min kære kæreste havde sagt at min fødselsdags gave først kom der, jeg forventede en pakke som jeg kunne vente med at åbne til han kom men nææ nej.. Det var en stor buket røde roser i en glas vase som blev afleveret af en venlig og stor smilende kvinde nede fra en af blomsterbutikkerne.. Blev meget forbavset da det er første gang min kæreste har givet mig blomster altså rigtige blomster som ikke var en potteplante med blade i :p Synes de er så smukke og de er nu altid gemt på billeder :p desværre står de på nuværende tidspunkt oppe under loftet eftersom vi har en kat der mener at man kan da godt lige smage lidt på dem.. Så i dagens sene timer står de oppe på toppen af vores rumdeler i soveværelset :P
Og en sød lille kommentar Lilly kom med da hun så roserne tirsdag var "de dufter af Michelle" kæresten valgte at tolke det til at jeg var en rose og derfor dejlig? Mænd altså :)

Alt i alt havde jeg en fantastisk fødselsdag og er bare glad for at jeg nu officielt kan kalde mig selv voksen (altså ikke teenager) ! 

Her er lidt billeder af mine dejlige gaver!





4 kommentarer:

 1. Tillykke med fødselsdagen.. Lyder til du havde en skøn dag.. Nice..

  Jeg følger lige din blog på bloglovin og bliver fast læser... vil gerne læse mere nemlig.. Måske du også vil følge mig.. :)

  http://jeasblanketanker.blogspot.dk/

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak og ja jeg havde en super skøn dag :)

   Du følger min blog på bloglovin? Må jeg være så fræk at spørge hvad det er? :)

   Tager lige et kig ind på din blog ;)

   Slet
  2. Hmmm troede du var på bloglovin, jeg fandt nemlig din blog da jeg søgte derinde. Bloglovin er en slags side hvor mange lettere kan styre hvilke andre blogs man vil følge... hver gang du skriver et nytindlæg kan jeg se det derinde og så kan jeg klikke når jeg har læst det osv.. Kan være Gulde kan vise dig det en dag.. :)

   Slet
  3. Alle (eller næsten da) er automatisk på bloglovin, det kræver nemlig kun, at man har et såkaldt feed, og det har blog-sider og -systemer som blogger og wordpress automatisk indbygget - det er kun folk som mig, for laver deres egen hjemmeside, der skal tænke på det ;)

   Det der til gengæld kan være fedt, ved at "være på" blogger, er at man kan styre titel, beskrivelse og kategori (fx modeblog eller hverdagsblog) for sin blog - og selvfølgelig at det gør det dejligt nemt at holde sig opdateret på de blogs man følger :)

   // Janni aka Gulde <>< http://gulde.dk

   Slet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...