mandag den 1. oktober 2012

At vælge ny bank..

Tiden er inde til at jeg og kæresten skal finde os en ny bank..


Jeg har igennem hele mit liv altid været kunde hos vestjysk bank og har synes at de tog godt hånd om mig. Dog i løbet af det sidste års tid endte jeg med at skife rådgiver 3 gange.. Og en af gangene endte jeg med en rådgiver der valgte, uden mit samstykke at rykke rundt på mine penge fra buget konto til lønkonto fordi jeg havde lidt overtræk som jeg havde informeret om at der ville komme i en kort periode fordi der var problemer med su... Allerede der overvejede jeg at skifte bank. Efter han så blev fyret eller hvad han blev gik jeg i et halvt år uden nogen fast rådgiver indtil for et par måneder siden hvor kæresten og jeg fik fælles økonomi og jeg derfor røg ind under hans rådgiver som er super flink..


Nu står vi så i den trælse situation at rygterne går om at Vestjysk bank synger på sidste vers. Hvilket betyder at vi skal vurdere om vi tør at satse på at banken bliver ved med at være der eller om vi skal stikke halen imellem benene og skynde os over i en anden bank.
Men hvilken?
Vi står mest og hælder til at skifte bank da vi ikke ville have råd til at risikere at miste penge eller at stå i en periode uden penge fordi Vestjysk Bank skulle gå ned. Men hvilke banke er der at vælge imellem. Der findes rigtig mange banker har vi efterhånden regnet os frem til, men vi er begge enige om at den kommende bank vi vælger skal være en fysisk bank hvor man kan gå ind og snakke med personalet osv. Men da vi bor i Holstebro er der er begrænset udvalg af fysiske banker, og ved at både Nordea og Danske Bank har dårlig service i hvert fald hvad min kære kæreste har fortalt så disse ikke er værd at samle på.
Samtidig skal vi finde en fysisk bank som støtter ting vi også kan stå inde for, så det skærper selvfølgelig også området lidt. Synes det er belastende at ens hoved skal koncentrere sig om at man pludselig ikke skal ende i et sort hul på ubestemt tid, når man i forvejen kun lige er kommet over bøvlet med at su skulle op og køre igen efter sommeren og elev løn til kæresten skulle gå i orden, penge, penge, penge.. Alt den sikkerhed som man forventede der skulle være i en bank ligger pludselig på ens egne skuldre og ansvaret for at alt går som det skal køre bare med på frihjul.

Jeg sidder lidt i syv sind, for følte mig tryg i Vestjysk Bank.. Men tænker risikere jeg at miste noget med hensyn til min børneopsparing og hvor længe ville vi stå uden fast grund hvis vi ikke når at skifte bank før banken krakelere? Og hvor er man sikker på at sikkerheden er i top når man ingen viden har om andre banker eller hvad der kan kræves af en bank?

Hvis nogen har gode erfaringer med nogle gode banker så høre jeg gerne fra jer :)

1 kommentar:

  1. Jeg har ikke selv gjort mig mange tænker om min bank, må jeg indrømme, for ligesom dig, er det en jeg mere eller mindre har arvet. Mine forældre skiftede til den, da vores tidligere bank lukkede, og så flyttede jeg bare med. At det så var en af de få banker der gav gaver til konfirmander, var jo bare ekstra sjovt. Jeg har ikke rigtigt oplevet problemer med dem selv, men bruger heller ikke min bank til så meget endnu. De har dog nogle sjove tilbud af og til :) At mine forældre siden har været i andre banker, og den ene valgte at vende tilbage til den, er jo en anden sag :)

    // Janni aka Gulde <>< http://gulde.dk/

    SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...