lørdag den 17. oktober 2015

ReadAThon Oktober 2015

Så er vi der snart, eller jeg har været igang allerede fordi jeg som første gangs medvirkende i dette spændende foretagende troede at man startede så snart man stod op så jeg er allerede to timer foran i, og med at jeg først fandt ud af at det faktisk først startede kl 14 (kl 12) som er om små 8 minutter :O

Men ikke destro mindre, så glæder jeg mig, har mine snacks klar, men manden bliver sandsynligvis sendt ud efter flere da han åbenbart i ly af mørket har hapset halvdelen :o Det er ikke nemt at have sukker stads til at ligge frit herhjemme :p

Og ja, hvis jeg skal overleve i vågen tilstand i 24 timer (hvilket jeg vil forsøge at gøre!) så kræver det sukker, og jeg vil sige i dag kan jeg godt tillade mig det, så er spørgsmålet hvor venlig min krop vil være imod mig efterfølgende, men den tid, den sorg :p
Jeg har disket op med lidt forskellige bøger til de næste 24 timer så jeg ikke bliver kvalt i en bog hvis den nu skulle være lidt hård at komme igennem. Det er altid rart at have lidt og skiftes imellem.. Ja sådan har jeg det jo nok egentlig med alle ting i min hverdag, jeg kan ikke sidde med det samme alt for længe af gangen.. Selvfølgelig med bøger afhænger det af om jeg bliver træt lige i forfatterens svage øjeblik hvor der ikke lige er noget helt fangende.

Jeg går ikke ud fra at jeg kan nå ALLE bøger der er trods alt 8! Og de er ikke lige frem små alle sammen, men jeg vil gøre mit for at komme igennem en masse! - Ja jeg er ikke så god til at begrænse mig.

Glæder mig til at følge med i hvad alle andre kommer til at læse i dagens løb. Men jeg smider mig i hvert fald med Mr. Grey her om lidt og slapper af, regner med en gang i timen lige at tjekke op på hvad der sker på de sociale medier og hvad der ellers lige er tiltrængt :)!

God læse lyst derude!

14:10
Så er vi igang og ser frem til de næste par timer i selskab med Mr. Grey ;) Snacks er på bordet og stearinlysene er tændt, og manden sover stadig så der er stilhed til at læse!

16:20
Så er manden kommet hjem med nye forsyninger, jeg er kommet igennem godt 50 sider af Mr. Grey, i løbet af de sidste 2 timer, med små pauser imellem, til lige at tjekke de sociale medier, hold op hvor er det lækkert med så mange likes på Instagram ;)

Det er lige tid til en lille bid (rigtig) mad inden showet køre videre, tror dog at Mr. Grey skal have sig en pause her inden for den næste time til 1½ hvis der ikke snart sker noget helt vildt :)

Er godt nok i tvivl om hvorvidt jeg har sovet i nat, for er begyndt at kunne mærke en smule træthed.. men ja så tager vi en energi drik og så køre vi på igen.. (ja hvad gør man ikke når man ikke kan drikke hverken kaffe eller te?)02.22
Så er aftensmaden blevet indtaget og der er blevet set et par afsnit af en serie manden og jeg følger, og nu har jeg så fået afsluttet min første bog fra ende til anden ! Den var lidt hård at komme igennem, men ja jeg er nok ikke så meget til de ungdoms bøger hvor der ikke sker noget vildt af en eller anden form. Okay bog, men tror jeg skal videre over i noget krimi, i hvert fald hvis jeg skal holde mig vågen hele natten ^^!
Men overvejer godt nok også om jeg skal få læst lidt i Grey.. Nu er jeg jo startet og er da kommet et stykke.. Men spørgsmålet er om jeg kan holde mig vågen til den.. :o

Nu må vi se, er dog lidt nervøs for jeg ender med at måtte ligge mig nogle timer og få lidt søvn, er begyndt at miste overblik over linjerne ved de mindste distraktioner.. Hvilket jo ikke er helt heldigt. Men indtil videre er det godt 260 sider der er blevet læst :)

- Håber i stadig køre på derude og får læst en masse ^^!

03.09
Så er det tid til at gå til den næste bog, og håber den kan kvikke mig lidt op igen :)! Uro af Jesper Stein en krimi der har fået 5 ud af 5 stjerner så håber den lever op til forventningerne ^^! - Den er godt nok ikke fra min oprindelige bunke, men havde lige sat mig på en krimi, og imens jeg kiggede min bunke igennem lå den og flirtede til mig henne fra reolen.. Så den nupper vi da lige ^^

Kan i hvert fald mærke jeg er ved at være træt, så håber den kommer hurtigt igang og er voldsom spændende :D Om ikke andet så vil der jo også være timer i morgen til at læse selv hvis jeg ikke kan holde mig vågen, men jeg vil prøve! :D

Har været ude og trække lidt luft, men det har desværre ikke rigtig set ud til at virke :o

04.10
Okay jeg kan offichelt ikke mere for i dag.. Jeg er begyndt at se dobbelt linjer hvilket gør det umådelig svært at få noget som helst ud af bogen.. Håber inderligt at kan nøjes med lidt søvn, men kender også mig selv godt nok til at jeg risikere slet ikke at kunne rejse mig fra sengen før efter 10 timer for det har jeg oplevet mere end en gang.. Men i stedet for at ødelægge mig selv mere end højest nødvendigt så hopper jeg i seng nu.

Håber jeg når tilbage og får læst noget mere inden Read a thon er slut, men hvis ikke så bliver mit slut resultat for denne gang på 280 sider hvilket egentlig også er okay for mig :)

12:05
Så er jeg tilbage! Med 2 timer left to go kaster jeg mig ud i bøgerne igen :D Håber i der har været så seje at kunne holde jer vågne hele natten, holder et par timer endnu :D

14.05 
Så er vi done! Jeg har samlet set fået bevæget mig op på 320 sider og det er dejligt det er godt nok kun 1 helt læst bog og så lidt frem og tilbage imellem Uro og Grey, men der er jo ingen der siger jeg skal stoppe med at læse bare fordi Read A Thon er slut :)! Håber i alle har nydt at følge med :)

12 kommentarer:

 1. Åh, det ser herligt ud! Jeg håber du får et skønt døgn – fyldt med bøger!

  SvarSlet
 2. Puha, sikke nogle tykke bøger du har valgt til din læsebunke :p Jeg går altid selv efter de korte bøger, så er det lidt mere overskueligt for mig :) Glæder mig til at følge med!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det blev lidt af en bunke og det er heller ikke sikkert jeg når at læse i alle, men nu må vi se 😊

   Slet
 3. Sikke en herlig bunke med masser af valgmuligheder - håber du får en fantastisk læsefest!

  SvarSlet
 4. Årh, det ser så herre hyggeligt ud! Pøj pøj herfra! :)

  Janni "Gulde" Iversen <>< Gulde.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak Gulde! :D Det er super hyggeligt ^^! Kan være vi skal slå os sammen næste gang? ;)

   Slet
 5. Fortryder lidt at jeg ikke har lavet et indlæg hvor jeg kunne opdateret undervejes, som du har gjort.
  Det må jeg huske til næste gang.. ;)

  Jeg var også med for første gang og det var rigtig hyggeligt.. :D

  Knus <3

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...