lørdag den 22. september 2012

Fredagens forløb :)

Som sagt skulle jeg i teateret og se Romeo & Julie fredag aften sammen med min dejlige kæreste og kan ikke huske hvornår jeg har set et stykke så gennem ført som dette. Ville til en hver tid foreslå folk at tage ind og se det, find ud af hvor det bliver spillet nær dig og så gå ind og køb billet. Det er virkelig prisen værd. Må ærligt indrømme jeg havde faktisk aldrig hørt hele historien før. Og tror ikke jeg har siddet så langt fremme på stolen under et stykke siden jeg var inde og se Les Miserables for over 5 år siden. Jeg synes stykket er så godt gennemført, man kan mærke skuespillerne virkelig er inde i rollerne og lever dem til fulde. Det føles næsten som at man stod der selv midt i det hele.Alle indtryk og følelserne var så gennemført at man nærmest selv blev ked af det da Romeo og Julie døde, og hele historien op til blev jeg i hvert fald også følelses mæssig påvirket :)

Efter forestillingen tog vi op til vores fælles ven Alex som holdte noget privat fest denne dejlige fredag aften :) Og eftersom vores planer om at skulle holde en fest selv lørdag aften ikke helt blev en realitet eftersom alle skulle et eller andet :) Det var super hyggeligt, vi blev liiiidt fulde, men gud hvor var det fantastisk rart at få set nogle mennesker igen som man kendte, folk som ikke var skole relateret på nogen måde og som bare kendte en, en smule hvilket gjorde at vi fik en masse grin over en masse ting jeg ikke kunne have forestillet mig at få andre steder.

Da aftenen gik på held besluttede vi os for, sammen med vores ven Mikkel at tage en tur på Mc D. Bare lige for at få lidt mad oven på alkoholen og på trods af at vi tog fra Alex's lejlighed kl 1:30 så var Torben og jeg ikke tilbage i vores lejlighed før tidligst kl 3. det var super hyggeligt at få snakket med ham igen efter så lang tid :)

Hele lørdag gik med Michelle tømmermænd = jeg sov - og helt til 15:30 så selvfølgelig blev aftenen brugt på at rydde op og gøre klar til søndag :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...