fredag den 21. september 2012

Snart weekend

Så er det snart weekend det er det i hvert fald for mit vedkommende om mindre end en time. På trods af vejret så er det faktisk en fantastisk dag.. Kom i skole dag og det er jeg rigtig glad for, især fordi både onsdag og igår torsdag havde kæresten og jeg lagt hjemme igen.. Igen syge.. Hvornår vil det tage en ende?!

Men denne weekend er noget helt særligt for mig. Og den skal ikke bruges på sygdom.
I aften skal vi i teateret og se Romeo & Julie som var min årsdags gave til kæresten, vi er spændte på at se om det lever op til forventningerne og hvordan skuespillet er. Det er trods alt Danmarks præmierer så mon ikke det er et godt stykke :) Har aldrig hørt om skuespillerne før så må bare vente og se. Men uden tvivl det bliver en god aften.
Derefter går turen videre til en af vores fælles venners lejlighed til en enkelt eller to? Og så ser vi hvad der ellers kommer til at ske :)
Lørdagen kommer sandsynlig til at bestå af afslapning og oprydning/rengøring. Søndag skal lejligheden nemlig være pletfri.

Søndag fylder jeg nemlig 20 år!!! Der skal ikke være noget jeg skal gå og ville gøre i løbet af den dag, den dag skal jeg kunne slappe af både i krop og sjæl og så må vi se om kæresten har noget i ærmet for dagen. Er så nysgerrig ved nemlig at ham og min mor har lumske planer med hensyn til en gave, men af hensyn til min dejlige kæreste så plager jeg ikke fordi så ved jeg at jeg risikere at få det ud af ham på et tidspunkt og på trods af min nysgerrighed så har jeg ikke lyst til at finde ud af det før søndag. De sidste par år har jeg ikke fået nogen gaver på min fødselsdag ud over en printer sidste år, fordi min mor har haft princip at give mig mine fødselsdags gaver i løbet af året hvilket har resulteret i at når jeg så endelig havde fødselsdag så var der faktisk intet særligt ved den dag.. Men i år får jeg rent faktisk noget og noget jeg ikke ANER hvad er... Ihh er så spændt :D Og som vejrudsigten siger lige nu er søndag den eneste dag hvor der skulle komme solskin i de næste 5 dage så måske har jeg været en sød pige det meste af året? Man kan da håbe :)


Bondie siger God weekend :D


2 kommentarer:

 1. Det lyder da spændene :) Men godt nok et uhyggeligt billede du har sat ind som det første :S

  // Janni aka Gulde <>< http://gulde.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Hehe det var også rigtig spændende og billedet er fra plakaten til selve stykket det er Romeo og Julie der skulle forestille at ligge der :)

   Slet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...