mandag den 18. januar 2016

Et stort rod..

Ja jeg formåede aldrig at gøre bloggeradvent færdigt, selvom det burde jo ikke være så svært at sætte sig og skrive sig et par linjer.. ? Åbenbart meget svært, hele december og faktisk helt tilbage i midten af november, har jeg haft svært ved at holde tankerne fast på noget som helst..

Jeg har nok levet som en zombie i den tid, og at jeg overhovedet fik lavet de to første er et mirakel i sig selv..

Men jeg må nok hellere lige for god ordens skyld få samlet lidt op på det, og her vise jer de to sidste og meget fine gaver jeg fik :) Og til slut vil jeg komme lidt nærmere ind på min fraværende opførsel de sidste 2  måneder.

3 søndag i advent fik jeg en fin lille samling af forskellige ansigts masker, en rigtig lækker samling, som jeg har nydt en gang i ugen indtil videre.

 4 søndag i advent sluttede vi gaverne af med en meget særlig gave, en bog jeg faktisk selv havde haft overvejet at købe, men ikke havde fået gjort.  En rigtig hyggelig lille bog, som egentlig selvom den hedder unyttig viden, er meget underholdende at læse, og man får mange sjove små (dog unødvendige) ting afvide, selvfølgelig som bogens titel indikere.

Vores jul/nytår har dog også været lidt hektisk, for første gang nogensinde har vi fejret både jul og nytår i vores egen lejlighed, det var måske også på tide efter 4½ år her i lejligheden.

Juleaften sad vi 4, min mor, lille bror og Torben - Lilly var hos sin mor så vi var bare os 4, men masser af hygge med et lille juletræ og et par gode gaver til alle.

D. 30 valgte vi at holde Lilly's 8 års fødselsdag hjemme hos min mor, i og med at vi regnede med at blive 14, men dog kun blev 12, dog stadig dejligt med så meget mere plads. Og vi havde en fantastisk dag, på trods af stress og jag for at få styr på det hele, og selvom vi først var hjemme hos os selv kl 23.30 så nød vi hinandens selskab, det var rart at få samlet næsten hele vores del af Lilly's familie, og fik sluttet dagen af med restaurant.


 Nytårs aften var vi også i egen lejlighed, og på trods af at vi havde Lilly så startede vi ud med at spise med min mor, min lille bror var jo taget til fest for sig selv, min mor skulle alligevel op på arbejde dagen efter, så vi havde inviteret en dejlig flok mennesker på besøg til nytårs fest. Og det var en god aften, vi hyggede os og selvom jeg havde været bekymret for hvordan det ville være med folk i huset som festede samtidig med at Lilly var der, men det gik ud over al forventning. Lilly nød at der var så mange mennesker, men man bliver selvfølgelig lidt overtræt når man gerne vil være oppe, og man kommer ud og får lov til at hjælpe med at fyre noget fyrværkeri af sammen med farmand.

Vi nød resten af ferien sammen indtil Lilly og Torben skulle tilbage til skole og arbejde..


Hvilket også leder mig frem til min blokade for skrivning de sidste 2 måneder. Jeg har altid haft et meget skrøbeligt sind, og som særlig sensitiv har overraskelser aldrig været min stærke side, ej heller fremlæggelser. men tilbage i november, får jeg det jeg vil kalde et mentalt sammenbrud, med en af de værste angst anfald nogensinde, midt i en time.. Jeg holdt mig i skolen resten af dagen, selvom jeg mentalt ikke var der... Dagen efter gik jeg direkte til lægen, og på grund af mindre angst anfald, men af samme pludselige reaktion, så konkluderede de at det var panikangst. Og jeg blev sygmeldt med det samme.. Og går nu hjemme indtil i hvert fald slutningen af april.

Det er stadig noget af en fallit erklæring for mig, at måtte indrømme at jeg endnu engang måtte sygmeldes, sidst pga depression, om det bare var en vinterderession ved jeg ikke.. Men ja panikangst sidder åbenbart dybere i en, men ja stod overfor en praktik hvor jeg skulle tage mig af andre mennesker, og det mente hverken, jeg, min lærer eller læge at jeg skulle..

Så der er en lille forklaring på det store rod jeg sidder i for tiden, og bare håber forsvinder, i og med at jeg stadig bare sidder på venteliste til at få noget hjælp.. Har dog fået tilbudt medicin, som jeg dog har afvist.. Nok fordi jeg nærmest lige har haft medicin og derved ved hvad det kan gøre ved ens sind, og jeg slet ikke ønsker at skulle ind i det system og være stemplet for resten af mit liv.. Skal ikke leve i en løgn.

Så mit liv er nuværende bare et spørgsmål om at holde mig selv igang på den ene eller den anden måde. Lige nu er det at prøve og arbejde på min bog.. Ikke at der har været meget gang i den det sidste stykke tid, men har siddet og arbejdet på mine karakterer og for første gang siden juni 2013 (ifølge Instagram) siddet og tegnet, vil rigtig gerne være god til det, men man bliver jo nød til at starte et sted. I håb om at få min hovedperson ned på papir, ikke helt som jeg vil have hende, men kan vel blive ved med at forsøge at lære og tegne og så må det vel komme på et tidspunkt :)

Håber i alle har en god snerig mandag derude.!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...