onsdag den 9. december 2015

#Bloggeradvent - Anden søndag.

Ja nu er det godt nok lige et par dage forsent, men har haft meget om ørerne og glemte alt om lige at få skrevet det her fine blog indlæg :)

Denne weekend har været hektisk, der har været så meget der skulle nås da det i år er den eneste weekend vi når at have Lilly i hele julen, så selvfølgelig skulle vi hygge os og ud til familie og julehygge lidt :)

Og så blev det søndag hvor havde vi gæster min mor kom med vores juletræ og vi fik pyntet lidt op i det lille hjem. Det var super hyggeligt og vi nød alle sammen dagen. Jeg selv fik jo også en lille gave fra Simone i andledning af Jeanette's pakke advents kalender. Det er stadig mærkeligt pludselig selv at få gaver når man er van til kun at købe dem til Lilly :p

Men fik et sødt lille nisse par :D Som lige skulle være små modeller til et hyggeligt jule billede :) Nu har de dog fået plads på vores stander lampe ved siden af computer bordet i stedet så kan de komme lidt til deres ret der, for det går jo ikke de får stearin på sig ;)

Jeg håber i alle havde en super hyggelig søndag derude! Og undskyld mit indlæg kom lidt sent, men ja hjernen har været lidt på over arbejde det sidste stykke tid så glemmer helt basale ting :)

God onsdag til jer derude!

1 kommentar:

  1. Glædelig bagjul og et super godt og spændende nytår ønskes :-)
    De kloge lover et lykkens år, så det er jo ikke så ringe endda :-)
    Hilsner og nyd det smukke frostvejr :-)

    SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...