onsdag den 4. november 2015

BodyShop er fantastisk!

Jeg plejer ellers normalt ikke at hverken bruge eller reklamere for beauty produkter (eller ved ikke om det her går ind under det?), men ja nu fik jeg jo til den make-up aften jeg var til for et par uger siden sådan en goodiebag med hjem, og har egentlig ikke rigtig haft den åben andet end lige kort, før i går (mandag). Jeg har nok altid været lidt skeptisk omkring BodyShops produkter, mest af alt fordi der er parfume i dem, hvilket jo ikke er så godt.

Jeg har kun selv haft ganske få af deres produkter som jeg fik af min søde mand til valentinsdag i år, men ellers ikke haft noget kendskab til dem som sådan. Jeg endte dog med at sidde og google det produkt jeg havde fået med hjem, Det vakte min interesse, og især fordi jeg har altid døjet meget med mine arme og ben, da jeg siden jeg blev født har haft det man i daglig tale kalder talgknopper, og jeg har prøvet så meget op igennem min barn/ungdom for at få det væk, har pint mig selv med den ene koral svamp efter den anden i håb om at det her gjorde bare lidt og smurt mig ind i tykke tykke creamer fra top til tå, og ja med tiden nok bare givet op og ikke gidet prøve mere.

Men ja nu havde jeg jo de her prøve produkter, og hvorfor så ikke bare prøve dem? Om ikke andet for sjov. Og om ikke andet så dufter de helt fantastisk!!! Sad i går seriøst nok hver halve/hele time og skulle snuse til den Shea body whip.Jeg må dog ærligt indrømme (til ærgelse for min penge pung) at jeg elsker disse to produkter begge fra Shea serien body scrub og whip.

Jeg ved ikke om det bare er indbildning, men jeg synes bare efter en gang brug at mine talgknopper er blevet mindre synlige, og om ikke andet så er min hud blevet så lækker at røre ved!


Så jeg må nok erkende, at jeg skal ned og have fat i mere, for 5 ml body scrub og 60 ml whip kommer ikke til at holde ret længe hos mig.

Det er så mærkeligt bare at føle sig total lækker, og det er ikke noget jeg føler mig særlig ofte. Så skal nok afsted engang i morgen og have fat i dem.. Der skal jeg nok også have fat i min dag cream, men det er en helt anden sag. Jeg vil i hvert fald, hvis du (som jeg) lider af voldsom tør hud, anbefale de her to produkter for de gør virkelig din hud lækker at røre ved (og dufte til).

Håber i alle har en fantastisk aften derude!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...