onsdag den 4. november 2015

Opgraderet udstyret

Ja så blev mit hjemme studie opgraderet.. Jeg er så spændt på at komme til at bruge det, nu har jeg nemlig omsider fået mit refleksions filter hjem! :)

Jeg har gået og ventet på det siden i søndags, og ville egentlig gerne have haft lidt flere ting med, men desværre kunne jeg ikke ændre min bestilling da den først var gået igennem, og support åbnede først kl 10 om mandagen og der var min pakke allerede blevet afsendt :/ Dog nu er den her og den bliver rigtig lækker at have, er lidt spændt på at se hvilken indvirkning den vil have på min mikrofon..

Jeg skal også have gang i min youtube channel igen, hvorfor der er gået så længe er svært at sige, men der har ikke været meget tid til at gøre det, og så frustrationen over at jeg ikke rigtig kunne tillade mig det når vi bor i så lille en lejlighed når der er andre hjemme end bare mig.. Og for ikke at sige når naboerne er hjemme.. Men nu skal det være.

Vi ved jo alle at Adele's nye sang Hello går nettet rundt for tiden, og det er helt forståeligt, for det er et helt fantastisk nummer. Derfor er det også en selvfølgelighed at jeg er blevet total forelsket i den.

Jeg har derfor nu fået sat mit hjemme studie sammen, og er begyndt at gøre klar. Selvom jeg er i tvivl om hvor meget jeg når i dag, skal lige have indspillet det instrumentale inden vi kan gå igang med at optage selve vokalen, selvom det er svært at vente når man er så ivrig for at komme igang.

Jeg har dog lige 1½ time til at få indspillet mine guitar tracks (og håber jeg kan på trods af at Bondie mente han skulle kradse min ene finger op..) inden Torben kommer hjem fra arbejde, og jeg muligvis så ikke får lavet mere for i dag, for i aften skal vi nemlig ud og spise, og så skal vi have brugt min fødselsdags gave som jeg fik af ham tilbage i september! Vi skal nemlig ind og se Jonatan Spang's nye show i Holstebro musik teater så er vildt spændt! :D Er sikker på at aftenen bliver helt fantastisk! Og kommer selvfølgelig til at nyde den med min dejlige mand ;)

I må have en god dag derude!

Her er lige et lille acapella stykke af sangen (15 sekunder for at være præcis), på trods af at jeg for tiden har voldsom ondt i halsen, så vil jeg ikke lade det holde mig tilbage.


1 kommentar:

  1. Hej Michelle! Kan se jeg skal sende dig nogle adventsgaver :D Har sendt dig en mail, men hvis du ikke har modtaget den kan du bare lige sende din adresse til dobby96@hotmail.com :D

    SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...