fredag den 30. oktober 2015

Done!

Done finally! Jeg er så smadret efter at have siddet vågen i snart 24 timer.. (derfor det ansigt)

Det er godt nok ikke den bedste opgave jeg har skrevet.. Men den er skrevet og den er afleveret og så krydser vi fingre for at de trækker den jeg skrev for et par uger siden, og den jeg derved har skrevet i dag aldrig nogensinde kommer til at se lyset.

Nu er jeg i hvert fald træt og vil bare ind i seng og sove. Om jeg vågner engang i eftermiddag eller hvornår er ikke godt at vide.. Håber dog jeg vågner inden aftensmaden.. Men nægter at sætte et vække ur.. Jeg har nemlig nu 1 uges "ferie" eller i hvert fald skema fri, og det vil jeg nyde til fulde..


Kun i morgen skal det sættes for der skal vi ned til min svigermor på et besøg imens hende og hendes kæreste er i sommerhus herovre vest på.

Det bliver så et lille gensyn da jeg i tirsdags selv lige var en tur dernede med Lilly så hun kunne få lov til at se sin farmor igen, det var trods alt 2 år siden sidst, og gjorde jeg ikke det kunne det godt se ud som om at der i hvert fald gik mindst 2 måneder mere før det ville være muligt.

Hvad gør man ikke for de kære små? Men ja det var faktisk rart at man havde kunne give Lilly det at hun faktisk fik set begge sine bedste forældre på en omgang samvær, nu når vi var i Givskud zoo med hendes farfar og oldemor i søndags. Det varmer ens hjerte at se hende så glad.

Nå dette var bare en lille hurtig update og så vil jeg kravle i seng! Det synes jeg lidt at jeg har fortjent nu :P

Godmorgen og godnat herfra! :D

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...