onsdag den 14. oktober 2015

Stilhed i hjemmet

Det bliver nok aldrig noget jeg vænner mig helt til.. Altså tag ikke fejl, jeg ELSKER ro og stilhed, på nær når det kommer til musik.

Det bliver dog bare aldrig nemt at omstille sig, det var det heller ikke da jeg selv var skilsmisse barnet - der var det bare kun 1½ døgn i måneden.. Samt der havde man også selvom mulighed for at trække sig. Lilly er en dejlig pige, men alligevel skal jeg vænne mig til at hendes tilstedeværelse (Måske alle skal det når børnene ikke er der hele tiden? )..

Hun er så snak saglig så det halve kunne være nok, og det er normalt først mandag/tirsdag jeg begynder at have vænnet mig til det konstante lydniveau der kan være i de vågne timer.
Til gengæld kræver det så også lige et par dage så at falde ned igen og sætte sit hoved efter at man skal huske at snakke med folk fordi det jo normalt er hende der føre samtalen.

Nu kan jeg så gå og savne hende de næste 9 dage, og så kan det hele starte forfra. Heldigvis er der planlagt aktiviteter næste gang så det bliver ikke "bare" en weekend hvor man skal snakke sig fra kedsomhed.

Det er utroligt hvor bevist man bliver om det liv man lever når man er bonus/pap/stedmor hvad end man kalder det.. Men her snart 4 år efter jeg har mødt denne fantastiske pige, kan jeg med et smil på læben sige jeg ikke fortryder et sekund, selvom der har været op og nedture hele vejen igennem så ville jeg ikke lave det om for noget i verdenen :)!

At jeg kan få lov til at være med til at præge hende til at blive det bedste menneske hun kan blive er en stor gave.

Det er dog aldrig et nemt eller taknemmeligt job, og man skal sluge mangle kameler for fredens skyld, men hvis man opnår det tætte bånd og den kærlighed der er i dag, så er det, det hele værd :)!
I må have en fantastisk dag, og til jer bonus/pap/stedmødre derude, I er seje!


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...