søndag den 27. september 2015

Øv dyrlæge !

Ja fik jo for et halvt år siden af vide at Bondie og Charlie skulle have en tandrensning, næste gang de kom til dyrlægen.. Og det var så i fredags.. 

I forvejen havde jeg haft det rigtig skidt med at jeg skulle have dem begge til at faste fra midnat torsdag.. 

At vi så skulle køre hele vejen til Vildbjerg var næsten ulideligt da Charlie var så stresset at han skreg og jamrede hele vejen :( 

Fik godt nok tankerne lidt væk fra det hele da jeg skulle sørge for at få lejligheden klar til at viceværten kom og ordnede vores toilet og radiator så det hele fungerede igen... Og selvfølgelig få kigget på min skriftlige opgave..

Men måtte dog erkende, at det jeg havde tænkt ikke var så slemt, endte med at jeg har været trist hele weekenden, mine stakkels pus har været så smadret begge faldt i søvn i kattebakken og ja Bondie havde nær kvalt sig selv fordi han havde mund og snude helt nede i gruset før jeg opdagede det.. Og ellers bare lå som på billedet i flere timer efterfølgende.. Charlie er heldigvis nogenlunde ovenpå efterhånden, men Bondies stemme har taget "skade" så man får helt ondt af ham når han forsøger at miauve eller at han vimser rundt og man bare kan se hans balance stadig ikke er helt på plads.. Må indrømme tanken om at de vil have ham ind igen indenfor et halvt til et helt år for igen at få renst tænder gør mig rigtig ked af det.. Kan ikke lide at se ham sådan :( 

Men ja slut resultat blev Bondie fik rykket en tand ud, Charlie skal tabe sig, og ja jeg måtte slippe 2450 kr. i en forvejen meget presset måned. o_o' Nu skal Bondie bare blive helt frisk og have sin høje stemme tilbage, så jeg ikke behøver have ham til dyrlæge igen bette kræ.

Nå hyg jer derude! :)
Ingen kommentarer:

Send en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...