søndag den 27. september 2015

23 år allerede?!

Ja det er godt nok et par dage siden, men mit skema har været lidt presset, dog har jeg de sidste par dage været irriteret over jeg endnu ikke havde fået lavet et indlæg så nu kommer det!

Ja brugte hele tirsdag (22 sep) på at stå og bage til klassen til min fødselsdag (23 sep), har ikke siden jeg boede hjemme været den der nød at være i køkkenet, det har Torben til gengæld været fantastisk til, men! Nu har vi PCOS awareness måned og jeg må snart også erkende at jeg ikke får en fuldstændig kostændring hvis jeg ikke snart begynder at bage mit eget brød.. Så tænkte jeg ville forsøge mig med nogle muffins.. For hvad kunne da gå galt..

Ja åbenbart alt.. Har altid været god til at bage førhen selvom jeg ikke gjorde det så tit.. Men når man pludselig ikke må bruge rigtig mel, og sukker.. Men i stedet mandelmel, fiberhusk, kokosfibre (denne havde jeg ikke engang så måtte spæde op med ekstra mandelmel..) Og ellers basale ting som æg, bagepulver, kanel, æble, osv. så var det jo pludselig ikke så nemt.. Skulle jo lave en 3 gange så stor potion fordi jeg ved vi er 38 i klassen... Men ja havde lavet dej til 40 muffins.. 18 var spiselige og kun lidt faldet sammen resten lignede og smagte af havregrød, med kanel o_o !

Så var jo ude og spæde til med en kage fra bageren og var nær kommet forsent i skole. Vi var så kun 15 elever i skole.. Og ud af det var der 6 der havde lyst til kage tidligt på morgenen (vi havde kun 2 timer), ikke at det gjorde familien noget for så var der jo masser af kage til dem. Men om ikke andet var det den bedste fødselsdag siden jeg blev 18 for denne gang vidste jeg faktisk ikke hvad jeg fik, de sidste par år har jeg fået gaverne flere uger før fordi min mor har fundet noget hun mente jeg skulle have NU og så gik det ind som gave.. Men fik mig et fint Babyliss Secret twist af min mor og lillebror og Anthon Berg af manden + 2 billetter til Jonatan Spang's nye show i Holstebro d. 4 november! :D

Og som en fantastisk afslutning på dagen tog Torben mig lige en tur på Bones, selvom jeg selv er med til at betale så er det skisme lækkert at komme ud og nyde hinandens selskab på den måde! Også kun 2 gang nogensinde jeg har besøgt bones så jeg var ikke utilfreds :D

Så gør det ikke så ondt at blive 23 selvom det er alt alt for tidligt nu er der jo kun 7 til de 30 ;)


Håber i har det godt derude!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...