mandag den 28. september 2015

Oversprings handlinger ano 0.1

Ja sidder med hovedet "begravet" i bøgerne på nu 3 døgn.. Eller første rigtige døgn fordi jeg simpelthen ikke har kunne samle mig om det i weekenden med Lilly nærmest siddende på skødet af mig eller hængende ind over skulderen for at skulle se hvad jeg lavede så snart jeg satte mig ved computeren.. (Det har været hårdt for hende at være uden mobil, Nintendo ds, computer eller ipad i denne weekend..)

Og selvfølgelig havde jeg sat mig for at jeg ville skrive i går.. Men selvfølgelig, så blev det også forpurret af tanken om at Lilly åbenbart mente hun skulle ind på playstation store (uden at kunne læse) og bare har trykket sig ind på Minecraft og købt spil for næsten 300 kr... o_o! Så vi endte med at være rigtig irriterede resten af dagen fordi vi skulle finde ud af om vi på en eller anden måde kunne få de penge her tilbage..

Det kunne vi så ikke.. Og ja det hjalp selvfølgelig ikke at den kære Lilly mente hun derefter skulle snakke non stop for at tale sig selv ud af problemerne.. Hvilket så har sat mig her mandag med 3 døgn til aflevering og ikke rigtig er kommet nogen vegne... Bliver ved med at finde på ting der kunne være spændende at få gjort frem for at sidde og skrive opgave.. Det er utroligt hvor interesseret man kan blive i at gøre rent og rydde op når man skal sidde og skrive opgave..

Har nu sat musik på i håb om at det måske kan holde mit fokus i det mindste PÅ computeren, men det skal lige passe at så kommer der et eller andet og så får jeg lyst til at sidde og spille musik i stedet, eller optage noget... Allerede nu kan jeg mærke den sumre fordi jeg stadig ikke har fået udnyttet min mikrofon til optagelser... Tror når jeg er færdig så vil jeg belønne mig selv med at få optaget en sang... - Nogle ideer til sange der hitter for tiden som jeg kunne lave et cover af? :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...