mandag den 12. januar 2015

Okay.. Suk.. Terror angreb i Paris..

Okay hvor skal vi starte... Jeg er ikke den der interessere mig særlig meget for politik, og er egentlig fuldstændig ligeglad med religion så længe jeg ikke skal tvinges til at have noget med det at gøre, og det er uanset hvilken.. Kan dog godt acceptere at andre vil gå op i deres religion.

Dog her de sidste par dage har noget kunne få mig op i det røde felt.. De her muhammed tegninger, som jeg IKKE har planer om at dele her på siden, for synes egentlig at det er ganske åndsvagt de overhovedet blev tegnet til at starte med.. Som nu har ført til et skyderi i Paris - som har givet en kædereaktion og nu mener folk at ALLE muslimer skal er skyld i det her, og Islam skal forbydes eller helt udryddes?

Nu er jeg ikke professor eller en af de kloge folk der er i Paris, MEN hvordan kan i det her tilfælde 2 mænds handlinger, være ALLE muslimers skyld?

Inden folk kommer med alverdens "Du er også bare muslim elsker" eller "Din fucking hjernedøde landsforræder" så vil jeg lige sige - Jeg er hverken landsforræder, hjernedød eller muslim elsker ;) Jeg synes bare ikke rigtig de her ting giver mening..

Jeg er desværre men tydeligvis en af de få etniske danskere som ikke beskylder muslimerne for alt..

Jeg er som jeg skriver tidligere ikke religiøs overhovedet, og i stor stil er det faktisk fordi mange af de værdier som ligger til præcis den religion som jeg er vokset op med (kristendommen) ser jeg bliver skidt på i stor stil.. Og især i denne tid ser jeg alt det med fx næste kærlighed slet ikke er til at spore i folk med mindre de også er kristne.. Jeg har erkendt at for mig er religion bare en trøste pude til at give tryghed til sig selv, men man behøver ikke gøre de gode ting imod andre fordi vi i dag er så ego centrerede at det kun er os selv vi går op i.

Så sent som i går, kommenterede jeg på et opslag på facebook hvor de fordømte muslimer og en hvor de forslog at putte tegningerne på alle danske penge seddel'er..?! - Nå ja smart træk DF for lige at hive den ind i ilden, og lige puste til det i forvejen store fremmed had der er i DK..

jeg står ved mit ord når jeg siger... Hvis det er hvad der skal til for at vi opføre os sådan, så er vi mindst lige så slemme som terroristerne, laver menneske jagt.. Vi skal ikke råbe højt om at terroristerne (her bliver der altid af en eller anden grund henvist til muslimer?) ødelægger vores verden når  vi gør PRÆCIS det samme, godt nok slår vi måske ikke mennesker ihjel, men vi bruger vores magt til at gøre livet for flere tusind muslimer ulideligt, får inddirekte folk til at slå muslimer ned på gaden fordi der bliver pustet til ilden.. Er det i orden? Er det den verden vi vil leve i?

Jeg tror ikke på der findes NOGEN religion der er lavet kun for at hade andre og føre krig, jeg tror på at alle religioner er lavet i kærlighed med ønske om fred og fordragelighed for alle mennesker, at nogen så fortolker enten koranen eller biblen på en måde og bruger den til terror kan alle ikke stilles til ansvar for..

I dag faldt jeg over denne video, den forklare ikke alt, men den har givet mig så meget tvivl omkring det skyderi i Paris at jeg ikke længere tror på at det var de to muslimske brødre der stod bag, som senere blev skudt hvor Politiet påstod at de åbnede ild først..

Lad mig sætte senariet i tilfælde af at videoen her bliver slettet af politikere der ikke vil have det frem, det her er de fra klippede billede af hvad der skulle have slået den ene betjent ihjel med skud i hovedet..

De to maskerede mænd kommer løbende, de står nærmest ved siden af betjenten der i forvejen ligger ned. Der skydes, men rammer forbi på trods af den korte afstand.. Pistolen der bruges skulle altså på selv længere afstand skyde hovedet i stykker hvis kuglen på 5 cm rammer hovedet! Det sker ikke, men betjentens ansigt ligger sig til jorden, herefter bliver der kaldt betjent er dræbt ved skud..

Senere finder man bilen hvor der ligger et ID kort i? Hvor sandsynligt er det at man tager et ID kort med på sådan en tur, som man kunne risikere at tabe?

Brødrene som given skulle have slået de her 12 mennesker ihjel bliver fundet på et trykkeri 48 timer senere, og der påstås at de åbner ild først men herefter bliver dræbt..

Jeg hverken kan eller vil tro længere at det var nogen med muslimsk baggrund der stod bag det her angreb, men nogen der ville skyde skylden på muslimerne, og jeg har en mistanke om at myndighederne måske er en del af det.. Men det er selvfølgelig ikke noget jeg kan sige med sikkerhed.. Jeg synes bare det er værd at slå tvivl ved det, før vi begynder at lave menneske jagt på folk pga deres religion som man gjorde i middelalderen og før det.. Vi burde være kommet det videre..

I må have en god dag derude!

I kan se Videoen herunder


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...