søndag den 11. januar 2015

Bryllup surprice!

Dem som kender mig eller kender til mig, ved at jeg siden sommeren 2011 har været i fast forhold, og de samme folk ved så også at jeg blev forlovet i 2012. Men der skulle gå to år før jeg og min mand endelig valgte at sige ja til hinanden.

Doooog på en lidt utraditionel måde. Min mand og jeg havde snakket meget frem og tilbage om hvordan vi lige skulle gøre det, og ja manden var næsten klar til at vente 10 år hvor vi nok ville få råd til det store kirkebryllup og hvor vi ikke skulle risikere vores store dag blive ødelagt fordi to stk splittede familier skulle sidde i samme rum og være tvunget til at snakke med hinanden fordi der ikke var andre.

Men ja i slutningen af april forslog jeg et hemmeligt bryllup et hvor det bare var os, vi skulle overraske alle. Og ja det gik manden skisme med til. Det her besluttede vi altså godt 3 uger inden vi stod på rådhuset.

Vi blev gift lørdag d. 24 maj 2014 kl 11.00.

Herefter tog vi, Lilly og vores to vidner, en veninde af min og en fælles ven ud at spise, det var ikke de store penge vi havde med at gøre så det blev kun en middag på jensens men det var godt nok for os.

Herefter kom vi hjem, og ringede ellers rundt til de forskellige som skulle have det afvide, og sidst min mor der skulle passe Lilly (hun vidste dog ikke hvorfor). Så vi stod med buket og ellers i det tøj vi var blevet viet i, og stod klar bag døren til når min mor kom. Det er nok første gang jeg har set min mor begynde at græde på den måde. Det var så rørende og hun var så glad på vores vegne, hvilket alle andre også var :)

Min mand og jeg nød resten af dagen med at tage en tur på stranden, og ellers få noget godt aftensmad og se nogle gode film, bare os to i fred og ro. Og dagen efter havde vi fået fat i den sidste og valgte så at tage røven på alle på facebook og i stedet for lige at sige vi var blevet gift, så valgte vi at lave "vi er i et kompliceret forhold" og det gav da også en reaktion fra folk. Men ja dagen efter valgte vi at gå til bekendelse og selvfølgelig blev folk glade for at vi heldigvis ikke var ved at gå fra hinanden.

Nu lidt billeder fra vores dejlige dag :) Vores smukke guldringe kom dog først efter vi blev gift fordi vi var så sene om at få dem hjem (i og med at vi jo kun havde 3 uger til at planlægge osv) så derfor er det vores forlovelses ringe der ligger i buketten på første billede og guldringene ligger som sidste billede :)


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...