torsdag den 16. maj 2013

Så blev der afsluttet på Veet

Ja så blev jeg endelig færdig med kampagnen. Det har været en hyggelig tid med glatte lækre ben :p Selvom det dog ikke altid har været lige nemt at få til at virke især ikke med strips'ne dem kunne jeg bare ikke hitte ud af da jeg ikke kunne få dem varmet op i hænderne hvilket blot resulterede i at det lyserøde voks hang på mit ansigt eller ben :p Men fik det så i stedet afprøvet på en af drengene fra min Natur fag pakke klasse og ja han har en firkant på hans ben der stadig efter OVER 28 dage SLET ikke er kommet ud groning ved endnu :p så man må da sige at det virker :D!

Jeg selv har dog mest praktisereret de creamer jeg havde fået tilsendt fra Veet som var en hair remove cream, en hair remove spray og en hair remove shower cream og især shower og spray on har jeg haft rigtig god erfaring med. Det er nemt at komme på og nemt at få af igen og det efterlader ens ben silke bløde og glatte hvilket er en fantastisk følelse og med spray on gik der nok 4-5 dage før jeg så ud groning igen og med begge creamerne gik der nok en 3-4 dage før jeg behøvede at tænke på at skulle få det gjort igen :D SÅ alt i alt har jeg været rigtig tilfreds med denne test periode. Creamerne og vox strimlerne kan selvfølgelig også bruges til armene men i og med at jeg gerne vil beholde mine fimre hår (som jeg kalder dem) på armene så har jeg undladt at afprøve det der :) !

Alt i alt har det været en sjov oplevelse at prøve at buzze for Buzzador og håber at jeg kan komme til det igen inden alt for længe :)! 

Hvis du har interesse i at blive Buzzer for Buzzador så kan du helt gratis oprette dig inde på deres hjemmeside http://www.buzzador.com/ og oprette dig som bruger du kan selv vælge om du har lyst til at modtage tilbud om kampanger hvor du selv skal ligge lidt penge i eller om det kun er de gratis du vil deltage i. 


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...