torsdag den 2. maj 2013

Eksamen nærmer sig med hastige skridt!

Ja min side står lidt stille for tiden i og med at det hedder eksamens læsning og masser af det.. Har nogle opgaver jeg skal have lavet og nogle bogafleveringer og ja ved snart ikke hvad der ikke er noget at lave i.. Men det er også derfor siden her er mere eller mindre død .. Har ikke tiden til at tænke på det lige nu så lige det næste stykke tid kommer det til at stå lidt stille herinde men glæder mig til at komme igang igen :)

Håber i alle nyder det gode vejr derude :) Det gør jeg i hvert fald de få øjeblikke hvor jeg kryber ud af min mørke lejlighed for at gå en tur med Bondie eller komme til og fra skole :)

Har også fået plantet løg i min altankasse nu så må jeg bare håbe at de når at springe op for har faktisk aldrig plantet før så det bliver spændende :)

Men til jer andre der er igang med de sidste afleveringer og forberedelser til eksamen held og lykke :)Nå ja så blev min mor 58 år i lørdags så vi fik lige taget et lille billede til hende i fødselsdagsgave, hun havde efterspurgt et længe af os tre så vi tænkte i anledning af hendes fødselsdag så skulle hun da få lov til at få et og nu har vi også til resten af familien :)


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...