fredag den 26. april 2013

Så kom Københavner turen :)

Ja så var jeg lige en tur i København i går :D Fantastisk vejr og selvfølgelig kom jeg ind og se både Christians Borg og DR byen og jeg fandt det faktisk meget spændende og især lige på den dag hvor alt skete med lærernes lockout som blev ophævet og en masse andet så det var en underholdende dag.

Vi fik en pause på 1½ time til lige at vandre lidt rundt på strøget og der fandt jeg denne butik! En Disney Store hvilket jeg aldrig havde set i Danmark før og jeg endte med at gå derind og til min store overraskelse så havde jeg faktisk meget svært ved ikke at købe hele butikken med hjem :D (Jeg elsker Disney! )


Og jeg tror helt sikkert også jeg får prisen for Bedste Bonusmor i VERDEN i år efter jeg kom hjem med Lilly's absolutte yndlings prisesse disney figur Merida fra filmen Modig, i form af en barbie dukke og et krus med glimmer og hun var elle vild for at komme igang med at lege med dukken :D! Og det gør mig bare så glad når jeg ser hende stråle op på den måde :D 
Ville sådan ønske vi havde en Disney Store i Holstebro, men min pengepung er nok meget glad for det alligevel :p Men så er det godt de også findes på nettet og jeg tror helt sikkert jeg kommer til at handle derinde igen på et tidspunkt :D

Nå ja inde i DR byen kom vi rundt og så en masse som jeg fandt rigtig spændende fx kom vi ind og se det hvor X-factor blev afholdt og det var godt nok utroligt at det ikke var større, men selvfølgelig det er kameraets magi :) Til sidst kom vi forbi Bamses hus hvilket jeg fandt meget interessant eftersom jeg var meget glad for Bamse og Kylling da jeg var barn og at se det i virkeligheden var ret fedt :D!1 kommentar:

  1. Uh, var det en studietur? :) Jeg vil også være barn igen, så jeg kan tillade mig at købe den slags dukker, hehe xD

    PS: Vi var i Struer i går kl. 21 for at se Iron Man, hvilket også var derfor jeg var lidt bum-bum med at skulle ind og se Les Misérables med jer i forgårs. Men selskabet ville have været rart :)

    // Janni aka Gulde <>< Gulde.dk

    SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...