mandag den 22. april 2013

Hvor ville jeg dog ønske..

Hvor ville jeg dog ønske jeg var en af de personer hvis forældre havde sørget for at jeg fik spist en masse forskelligt frugt som barn... I stedet for bare æble, pære og banan??

Jeg er som flere ved igang med det helt store vægttabs forløb og for at det vil fungere så skal jeg også have fat i en masse frugt til at stille min lille sult så jeg ikke ryger i fælden med chokolade eller slik.. Og jeg vil virkelig gerne lærer at spise ting som avocado, kiwi, melon, jordbær, appelsiner osv. men jeg er bare for pjevset til at turde prøve det.. o_o

Jeg har fået købt en masse forskelligt frugt ind nu, men ja jeg har ikke turde skærer det ud for så bare at ende med at sidde og kigge på det.. Og forstår egentlig ikke hvorfor det er jeg er så tilbage holdende for det værste der kunne ske er jo at jeg ikke kunne lide det..
Men vil bare så gerne kunne lide det hele og spise en masse af det i og med at jeg så vil kunne komme hurtigere ned i vægt.. Så jeg fundere over hvordan jeg kommer til at lærer mig selv at spise noget nyt.. Man siger jo trods alt også at smagsløgene først kender smagen når man har spist noget 10 gange.. så må jo bare igang :p

Men hvad er jeres yndlings frugt? Og er der ligesom jeg bare nogen i ikke får spist fordi I aldrig spiste dem som barn? :)


1 kommentar:

 1. Min absolutte favorit er vandmelon! :D Og Emil elsker vindruer. Men vi fik alt mulig som barn: æbler, pærer, banan, ananas, appelsin, melon (vandmelon, honningmelon, tigermelon) og meget andet.

  Jeg er først senere begyndt at spise kiwi, da jeg altids synes det så.. knap så lækkert ud når man så skalden, og vi havde det aldrig hjemme, men det smager nu meget fint. Avokado er også først noget jeg har fået smag på nu hvor jeg har fået smagt det. Og peberfrugt fx :)

  Min papsøster er dog meget mere bred, og elsker alt der er nyt og spænende, men jeg har nu stadig mine forbehold med at prøve ting som sharon-frugt, og stikkelsbær, som egentlig alligevel smagte meget godt :)

  Jeg har faktisk så sent som i dag købt en pose nødder (ikke frugt, men der i nærheden) og taget mig sammen til at spise en cashew og en makadami, bare for at have prøvet det, og finde ud af at jeg rigtigt godt kunne lide det :)

  Prøv det, om ikke andet, så når ingen kigger - Så kan man nemlig godt tillade sig at spytte ud igen ;)

  // Janni aka Gulde <>< Gulde.dk

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...