torsdag den 16. maj 2013

Pas på jer selv derude!

Ja det skal i skisme.. Jeg er en af dem der ALDRIG er faldet i et fupnummer på nettet.. Men der er jo selvfølgelig en første gang for alting åbenbart... Jeg havde været på facebook og pludselig falder jeg over det her på min side jeg havde hurtigt kørt ned over den så uden at opdage at der stod "foreslået opslag" så havde jeg troet det var en af mine venner der havde lagt den op.. Det virkede nu meget reelt der var en artikel og man kom ind på siden hvor man kunne få de her Kentone og Cleanse Premium "slanke piller" det var i det dumt forsøg på at hjælpe mig selv lidt på vej og sad endda og fandt ting om det på youtube for at finde om af om det var godt eller ej.. Og produktet de reklamerede med eksisterede faktisk og var i mange videoer så jeg (dum som jeg var) hoppede i fælden og opdagede det først sekundet jeg havde trykket ja til det... Og nu sidder jeg i saksen.. Havde heldigvis opdaget det så hurtigt at jeg næste morgen fik spærret mit kort så det ikke ville kunne udnyttets fremover og fik ringet til banken og informeret dem om problemet.

Det var blevet reklameret som at man kunne prøve varen i 30 dage gratis.. Og hvis man så ikke brød sig om det kunne man afbestille af få noget nyt. De havde kringlet det godt jeg troede jeg havde fået læst reglerne men det havde jeg langt fra for de rigtige regler var blevet gemt godt væk i bunden med en farve der nærmest gemte den i baggrunden.

Det var så langt fra 30 dage man havde.. Man havde 14 dage fra man bestilte det vil sige man ikke engang har det i hænderne, og hvis man ikke ville punge ud med et beløb på over 700 kr så skulle varen være sendt retur inden 21 dage fra den dag man bestilte..

Jeg skyndte mig så ind for at afbestille med det samme for håbede jeg kunne komme uden om alt det bøvl.. Det kunne jeg så ikke for om morgenen fik jeg besked om at varene var sendt.. Og ti minutter efter fik jeg en email om at det var afbestilt og hvis jeg ikke ønskede varene skulle jeg sende dem retur og fik dernæst en POST BOX adresse som var et eller andet sted i England?!? Ja dyre lære penge hva? Det var umuligt at komme i telefonisk kontakt med dem medmindre man skulle ringe til England og fandt en chat forum på engelsk godt nok men hvor lige præcis den web adresse var nævnt og det var 10 sider om at de var blevet snydt og flere havde fået trukket flere tusinde ud af deres bank konto!

Gik så og håbede at nu var det slut for havde jo fået spærret mit kort men i dag blev der så alligevel hævet 50 kr fra dem.. Og jeg måtte derfor ringe ned i banken igen og kom igennem til dem der havde med sådanne sager at gøre.. Og der fik jeg så lige oven i hatten svaret om at jeg kunne risikere at de havde gemt overførsler som ikke ville kunne stoppes hvis de var lavet inden jeg fik spærret mit kort.. Jamen fantastisk?.. ._. Så nu må jeg vente og se hvad der sker.. Kommer de piller så nægter jeg at modtage dem og det var et ordentlig rap over nallerne til mig om at jeg ikke skal lade mig snyde ind i noget igen.. Og pas godt på jer selv derude!

Siderne ser sådan her ud eller minder om det - der er mange og pas på!

1 kommentar:

  1. Trustpilot! Altid altid altid trustpilot.dk før man takker ja til sådanne fup-lignende kampagner. Det er ski uddannet i snyd derude ^^"

    // Janni aka Gulde <>< Gulde.dk

    SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...