lørdag den 8. december 2012

Sne, biograf og afslapning! :D

Morgenen startede dejligt ud :) I disse dage er vi igang med at lære Lilly selv at kunne stå op så vi godt kan få lov at ligge og sove mere end til kl 7-8 stykkerne.. Eller i hvert fald kæresten får lov til at kunne nu når han plejer at stå op med hende ^^ Så i stedet for han er monster træt hele dagen så har han nu muligheden for at kunne sove til han er lidt mere frisk :) Og vil sige det er nu anden weekend vi køre med forsøget og det bliver bedre og bedre for hver gang :)

Kl 10:51 begav vi os ned i byen med bussen og vandrede så lidt rundt før vi gik ned til biografen for at hente billetter og købe sodavand + popcorn :D Det var meget spændende at sidde og se film med hende dernede nu når det var første gang vi skulle have hende med :) Det gik også rigtig godt indtil vi nærmede os slutningen for så var hun træt og lidt pyller men vi kom da godt igennem det og filmen "Rio" var 10 gange bedre når man så den på stor skærm! :D Kunne så meget se den om og om igen bare for at få lov til at høre sangene ^^ Men også detaljerne var så meget bedre selvfølgelig :) Og så mødte jeg lige to velkendte ansigter på vej ud fra biografen :D (det er jo altid rart at møde folk man kender!)
Vi begav os så hjemad først med bus halvvejs og så gik vi det sidste stykke hjem til varmen :) Lilly var dog ikke helt tilfreds med at vi ikke skulle være ude og lege men vi kunne mærke at det bare ville gøre hende endnu mere træt end allerede så skulle hun sove så skulle det være nu. Hun faldt dog aldrig i søvn men fik leget en masse inde på værelset før badetid så indfandt sig.

Det blev dog en noget ulykkelig pige vi fik os da jeg skulle give hende nattøj på lige efter badet da hun kravlede ind i sin hule efter en bamse og kom ud med den hvor jeg med det samme kunne lugte at der var ugler i mosen. Jeg kravlede selv ind i hendes hule og ganske rigtigt.. Bondie havde haft nogle besøg derinde som han IKKE skulle have haft.. Alt var overtisset og meget underligt at vi ikke havde kunne lugte det :s Men i hvert fald Lilly blev ganske ulykkelig over at 75% af hendes bamser blev pakket i poser plus teltet blev pakket ned så vi kunne få det hele vasket. Vi fik hende dog kølet lidt ned igen med noget tegnefilm inde i stuen men selv ved sengetid var hun stadig ked af det... Og er svær at få til at sove.. Nu må vi bare håbe hun snart falder i søvn :)

Derud over så er der gået kuks i mit su... ARG det der bare ikke må ske! I år faldt jeg jo i fælden fordi mit hovedkort pludselig (uden min indblanden) var skiftet fra hovedkort til frikort.. Så i det sidste halve års tid har jeg betalt 1400 kr i skat! Og det vil jeg bare ikke ud for en gang til så tror jeg skal ned og snakke med dem nede på su kontoret på skolen på mandag! Kæresten har dog forsøgt sig lidt med at afhjælpe det men at skulle vente en uge for at vinde ud af om det har virket har jeg ikke tålmodighed til hvis de bare lige kan fikse det bare sådan :)


Nå ja så fik jeg mit rejsekort i torsdags det har jeg da helt glemt at fortælle :D
Sikke fint det er blevet så mangler vi bare at få kærestens hjem så har vi både ud og hjem rejse ned til svigerfar juleaften i hus :)Jeg har også fået brev fra sygehuset nu til min scanning... 4 juni 2013.. det var lige der de mente at de havde tid til at se mig :o Nu skal jeg så bare finde ud af hvordan man bruger det der frie sygehusvalg.. Kan ikke helt finde ud af deres side men det kommer nok :) Så længe det bliver før der så er jeg næsten lige glad med hvad jeg skal gøre for at det lykkes :)

Nå men nu vil jeg samle mig sammen og få sluttet her og derimod få skrevet lidt på min bog :) som det efterhånden er ved at være længe siden jeg har fået skrevet på :3


Hvad får i andre jeres weekend til at gå med derude? :)

Nå forsat god lørdag derude! :D

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...