mandag den 17. december 2012

Den sidste uges tid er gået alt for stærkt!

Alt er gået alt for hurtigt for lille mig.. Ja selvom jeg har siddet meget ved computeren så har tiden og ikke mindst overskuddet til at skrive her på bloggen ikke været særlig stort.

Men i hvert fald søndag var super hyggelig. Vi fik bagt pebernødder og jødekager i stor stil :) Og selvfølgelig med hjælp fra verdens dejligste hjælpe bagenisse :)

Her er vi i gang :)
 Og her er så det færdige resultat :D

Ud over det så har jeg fået ringet til sygehuset og bliver sendt videre til Vejle nu må jeg bare vente og se hvad der sker og hvornår jeg får mit brev de sagde 14 dages ventetid så kan risikere at jeg skal afsted i jule ugen men nu får jeg af se når brevet kommer :)

Derud over så er mandens rejsekort også kommet nu så vi er parate til at tage ned til kærestens familie til juleaften :) Så har vi også fået købt julegaverne og fødselsdags gaverne ind til Lilly så nu mangler vi bare til alle andres :3 hehe

Ellers er der ikke så meget at fortælle ud over at jeg i dag fik mig arbejdet frem til at få 0 fejl i teoriprøve prøven :) Håber jeg kan holde det nede under 5 fejl fra nu af :) Og så glæder jeg mig til at vi skal på motorvej på torsdag :D!

God 17. december derude alle sammen :D

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...