fredag den 7. december 2012

Så back in action!

Ja nu har jeg været væk noget tid.. Sygdom fik endnu engang overtaget på mig og så har jeg bare været så træt at jeg ikke har kunne overskue andet end at passe familien, skolen og teorien :)

Ja natten til mandag opdagede jeg så at min kære kæreste havde smittet mig med sin omgangssyge.. ._. øv øv øv! Jeg havde ellers været så frisk på at komme i gang med en hel uge uden fravær.. Sådan blev det dog ikke... Jeg lå i sygesengen til og med onsdag.. Og har haft gener i maven både i går og i dag.. Så håber det bliver meget bedre!

Var dog til teori i onsdags og ude at køre i går (på sne!!! :S). Teori går bedre og bedre på trods af at jeg ikke var der i mandags så fik jeg kun 3 fejl til onsdagens prøve så havde det været den rigtige havde jeg bestået :D Den tanke kunne jeg godt lide :) Og det at styre bilen synes jeg også går bedre :)

I går fik vi også Lilly herhjem hun er ikke helt rask for skoldkopperne endnu, men så har jeg bare den største kontakt med hende dog var det manden der tog tagen fri i dag for at være hjemme hos hende nu når jeg har haft så meget fravær :)

I dag da jeg så kom hjem fra skole tog vi om til min moster lige efter og sad deromme nogle timer og havde det rigtig hyggeligt :) Min mor kiggede endda derom så rigtig familie hygge til den store guldmedalje :)

I morgen skal vi i biografen for første gang hvor det er os der tager hende med derned :) Tror kun hun har været i biografen 1 gang før :) Så vi håber bare hun kan finde ud af at sidde stille og ikke snakke :p

Nå ja i onsdags fik kæresten også pakket de sidste kalender gaver ind så her er resultatet :D

Så må vi se om nissen ikke kommer forbi en del gange ;DMen nu vil jeg snart i seng så godnat derude! :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...