tirsdag den 11. september 2012

Sygedage..

Lækker mad, kolde drikke, og at kunne trække vejret helt uden problemer er ikke længere en selvfølge, og er blevet skiftet ud med varm kakao, the, suppe og snot.

Ja så endnu engang er jeg syg.. Det er kun 2 uger siden jeg fik min HPV sprøjte og røg helt i kul kælderen i 1½-2 døgn med feber og jeg ved snart ikke hvad.. Nu er det så bare en masse bakterier der mente de skulle invadere mig denne gang. Det er sjovt hvordan man glemmer at værdsætte at være rask. På trods af at jeg har noget migræne lignende og at jeg er utrolig nem til at blive syg.. Jeg værdsætter det aldrig, ikke før jeg ligger under dynen, med feber og snotnæse. Puha.. Det er hårdt at være syg i dagens Danmark.. Bare disse to dage hvor jeg har været senge lagt gør at hver gang jeg kigger på min mobil er jeg rædselsslagen for at det er skolen der ringer og siger jeg har fået en advarsel især når jeg i forvejen er så syg hele tiden..

Men igen sidder jeg med tanken "hvad kan jeg gøre?" Måske jeg rent faktisk skulle tage mig råd til at få nogle sko der ikke er sandaler? Men ved jeg går dem i stykker i løbet af 2-3 ej måske 4 uger.. Så er det altså bare for dyrt.. Sandaler er bare det eneste jeg ikke ødelægger.. Åbenbart?

Ville sådan ønske at mit immunforsvar bare ville blive meget bedre! Og så ville jeg ønske at folk lærte at holde sig for munden når de nøs eller lignende... Man bliver trods alt smittet på en eller anden måde.

Nu håber jeg bare at eftersom det startede lørdag aften og jeg allerede har lagt syg i 3 dage at jeg forhåbentlig kan være bare lidt rask så jeg ikke får 3 fraværs dage i denne uge... Puha krydse fingre!

Nu skal der findes flere hals tabeletter med en masse pebermynte og måske et pebermynte bad, plus en lille kop kakao :p

Nå men go' dag derude og håber i har formået at snige jer uden om syge epidemien :D

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...