lørdag den 1. september 2012

Nåle er bare ikke mig..

Ja sådan har flere det nok, jeg hader nåle! Og for mig er det tydeligvis ikke kun at hade dem.. Jeg er tydelig døden nær når jeg ser en nål. I torsdags skulle jeg have min første HPV vaccinationen nu når den er blevet gratis for os imellem 1985-1992 så kan man ikke bare lade den ligge. Altså better safe than sorry right?
Men i hvert fald tog fri allerede kl 12:40 for at komme ned efter bedøvelses plaster da jeg i min naive tro på at det ville gøre nogen forskel var klar til at bruge 54 kr på 2 plastre. ? Suk. Og satte endda begge plastre på fordi jeg blev i tvivl om hvor sygeplejersken skulle stikke.
Kl 15:30 har kæresten og jeg bevæget os ned til mit lægehus, for gud forbyde at jeg skulle derned alene! Allerede ude i vente værelset var jeg begyndt at ryste.

Det sekund vi trådte ind i rummet hos sygeplejersken begyndte jeg at have mangel på kontrol over min vejrtrækning og endte med at blive lagt på en briks for at være sikker på jeg ikke pludselig faldt om på gulvet (i tilfælde af at jeg skulle besvime igennem det her)
Dog besvimede jeg ikke men brød fuldstændig sammen på briksen i samme sekund som hun trykkede nålen igennem huden på min arm. Og for en i hulen helvede det gjorde skisme da ondt at få den vaccination! Plus så kan man se frem til 2 mere.. Av av frygter dem allerede..

Dagen gik lidt på held og jeg sov stort set fra jeg kom hjem og til aftensmad og igen derefter indtil morgen. Det var ikke meget jeg kunne være social med kæresten og Lilly der nu var på weekend fra torsdag eftermiddag. Følte virkelig ikke jeg var meget værd. Men jeg skulle æde ordene i mig igen næste morgen. 39,1 i feber og jeg var som en død eller næsten død fisk.. Kunne ikke andet end at ligge under dynen. Øv øv fravær i to fag. Og jeg skulle da også ligge helt til kl. 16:30 før der begyndte at være forbedring i sigte, så jeg i det mindste kunne komme ud af sengen. Tænk jeg skal ALTID have en eller anden form for bivirkning når jeg skal stikkes eller lignende..

Fredag aften blev godt nok også en aften i træls hedens tegn. Overboen mente igen igen at han skulle holde fest hvor han tillod sine gæster at trampe  og desideret slå ting ned i gulvet. VI sad og så film i stuen, men for første gang røg jeg fuldstændig op i det røde felt og styrtede op for at bede dem skrue ned. Og derefter smed et brev i hans postkasse om at det tolererende vi ikke, og han skruede da også ned. Tænk at han er pædagog studerende, og så ikke tager hensyn til at der er børn i opgangen.. Grr. Men da der var faldet ro over festen ovenpå fik kæresten og jeg ro til at se vores film færdig uden flere forstyrrelser.
(What to Expect When You're Expecting)


Super god og sjov film - selv kæresten er enig ;) 

Men! I dag ser alt bedre ud, min arm er godt nok stadig øm og jeg har stadig lidt hovedpine, men jeg er frisk nok til at skulle nyde min lørdag sammen med dem herhjemme :D I dag står den på OL i vasketøj.. Det lykkes os at fylde 8 industri vaskemaskiner med tøj... How did it come so far?`^^''
Men når tøjet er vasket og tørret så går turen videre ned til badeland. Lilly's bonusbedste (min mor) havde købt en badedragt (Lilly's første) til Lilly så hun ikke skulle forsætte med at bade i shorts og gud hvor var bette pigen stolt da hun prøvede den og selvfølgelig skal den også indviges i denne weekend og det bliver så i dag :D

Glæder mig til resten af weekenden det bliver så hyggeligt ^^

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...