fredag den 14. september 2012

Rygepolitik og børn?

Jeg er ikke ryger og personligt bryder jeg mig ikke om at stå sammen med rygere, og i mit hjem er rygerne henvist til altanen hvis trangen melder sig, med lukket dør. Kan godt gå med folk ud og ryge hvis vi er på skolen (jeg ryger heller ikke her), men derud over synes jeg røg er trælst.

Skolen har nu taget det iterativ at sætte plast op på hegnet foran børnehaven der ligger ved siden af skolen så hverken røgen kan komme derover eller at børnene kan se på rygerne der står og viser skidte signaler, ved at stå og vise at man har det sjovt når man ryger.. Det er jo det børn ville opfatte og se op til.

Personligt syntes jeg det er en fantastisk ide! Og ville ønske at man gjorde det flere steder hvor der var skoler hvor det var tilladt at stå ude og ryge, hvor ryge pladserne er vendt imod en børnehave eller SFO.

Og med alt det med at rygning bliver mere og mere jagtet jo mindre forestiller jeg mig at folk begynder på det fordi det simpelthen er umuligt at komme til nogen steder..


Tænker lidt, hvad er jeres holdning til rygning overfor børn? Hvis i har børn, bonusbørn, børnebørn, eller i det hele taget bare børn i familien. Hvordan agere i, hvad lære i børnene med hensyn til rygning? Er i for eller imod at man ryger foran børn? Og må jeres egne børn ryge når de bliver ældre fordi i selv gør? :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...