onsdag den 15. august 2012

Yes! Så skete det endelig!Så skete det! Yes yes yes! Hele sommeren har gået med at nu skulle min lille bror på skoleskib.. Og de 6-7 uger man bare har ventet og ventet og ventet er nu ovre.. Troede dog ikke det ville ske efter han stak af hjemme fra i går.. Men puha nu er det overstået og man kan se frem til i hvert fald 1½ uge uden at man bliver ringet op fordi der er sket et eller andet.. Gud hvor bliver det fantastisk.. Kan omsider nyde at komme på besøg hos min mor igen.. :D! Jeg er bare overlykkelig.!!!

Men derud over så er det jo også lidt tid siden jeg har fået lavet en blog :$ hovsa..

Men vil lægge ud med at sige at sidste gang jeg skrev arbejdede jeg på mit powerpoint til min sidste eksamen og det resulterede i et 4 tal så er okay tilfreds :P

Sommeren gik ikke helt som planlagt, vi endte ikke i randers regnskov - desværre... Vi kom ikke i Givskud zoo.. Øv øv.. MEN vi kom på forlænget camping og vi har været på ferie hos min svigerfar :D Dog begge tidspunkter hvor det åbenbart skulle regne en masse o_O?

Derudover fik jeg et fint lille brev fra min skole på dagen hvor de lukkede for ferie om at det turbo hold jeg skulle tage her i August var nedlagt så jeg kunne henvende mig til en vejleder.. uhh ja hvornår? Så i stedet for at få styr på det hele i starten af juli så kunne jeg først få fat på dem efter d. 1 august.. hmm Så har fået nogle ekstra timer på mit skema i forhold til næste år det er træls, men sådan er det jo nu engang :/ 


Så har vi også fået lavet altan parti - altså hele rammen med glas og det hele er blevet skiftet ud ;D vores stue ser rimelig tom ud :pMen det bliver rart at kunne stille det hele tilbage i aften efter træning :) og så har vi omsider fået fat på dyne, pude og sengebetræk til Lilly :p Det bliver rart ikke at skulle slæbe frem og tilbage hver gang :)

Det var vist det for denne gang ;)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...