torsdag den 16. august 2012

stue, dyreklinik og forlænget samvær!

SÅ nu har jeg fået rykket rundt, det har set lidt komisk ud i de sidste 2 uger. Vi fik jo af vide for 2 uger siden om torsdagen i uge 31, at håndværkerne kom mandag morgen i uge 32. Så vi havde rykket hele vores stue ud til siderne. Men et brev kom så mandag eftermiddag, hvor der stod at det blev altså ikke før mandag uge 33 og nu blev de så endelig blevet færdige i går, hvor i også lige fik af se hvordan vores fine stue havde set ud i de to uger. MEN nu har jeg rykket rundt så stuen har fået et helt nyt look også i forhold til før :D Det var godt nok noget af en opgave helt alene men det lykkedes og er selv rimelig godt tilfreds efterhånden :) Vi mangler bare lige at få sat gardin op og lægge gulvtæppe på under sofabordet :DDerud over var min lille baby til dyrelæge i dag :( Var så bange for at han havde fået katteinfluenza fordi han simpelthen havde gået og nyst så meget og haft kold snude og jeg ved snart ikke hvad. Og heeeele vejen derud jamrede han om kap med min mors kat som skulle vaccineres :P Men heldigvis sagde dyrelægen at han var en frisk og glad kat der bare havde haft det lidt koldt og derfor var begyndt at nyse men at vi skulle holde øje med hans tænder da han havde lidt rødt tandkød :)
Dog da vi kom hjem var Bondie meget glad for endelig at slippe ud af transport kassen som han havde været meget utilfreds over at være blevet proppet ind i efter dyrelægen havde kigget nøje på ham. Men så er det godt at kradse tønden stod klar til ham inde i soveværelset hvor han fik sig lagt godt til rette.


Og så har jeg fået det meste ud af bonuspigens værelse og har fået lagt hendes nye dyne og dynebetræk på :D

Her er lige et par billeder af hendes værelse inden betræk kom på og et med betrækket :DDet er fantastisk at hun omsider efter 2 uger kan være inde på hendes værelse uden at vi skal holde øje så der ikke var noget der væltede eller gik i stykker når hun var der :)

Så har bonuspigen og jeg så også været alene i dag så der har rigtig været tøsehygge til den store guldmedalje! Der er blevet set "Der var engang en skov" super god film selvom den måske er lidt voldsom for helt små men Lilly syntes faktisk den var rigtig rigtig god og hun kunne godt følge med selvom hun ikke helt kunne forstå hvorfor at lastbilen skulle vælte så alt gassen fra den flød ud i skoven. Men det var hyggeligt at sidde og se den med hende. Men helt underligt at være fuldstændig alene med hende fra 16:30 til 19:30 bare det at sidde og spise aftensmad kun hende og mig og at det kun var mig der var til godnat læsning var meget underligt men også rigtig rart at blive tiltroet sådan et ansvar så længe kæresten skulle til møde :)
Men heldigvis så nåede kæresten lige hjem til at hun kunne få et godnat kram og et kys inden hun faldt i søvn :)
 "Der var engang en skov"


Glæder mig bare til i morgen hvor vi skal hen og aflevere hende i børnehaven! :D Ja for vi har nemlig fået udvidet samvær med Lilly hvilket betyder fra nu af og så lige i en prøve periode for at se hvordan hun klare det, så skal vi have hende hver tirsdag, hver torsdag og så fredag, lørdag og søndag hver anden uge :D Bliver rigtig rart med at det bliver mere fast end jeg føler det har været hidtil og håber det hjælper Lilly til bedre at kunne huske hvornår hun skal være hos mor og hvornår hun skal være hos far :) Og så bliver det rart at vi også kommer til at kunne tage hende i børnehave så det ikke kun er at vi skal hente hende hver gang :) at vi også får lov til at smøre madpakke osv. Ser frem til det hele ihh det bliver godt og så oven i med at starte op med børnedans fra på tirsdag af :D

Uh ha det her blev lidt langt men sov godt derude :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...