søndag den 19. august 2012

Sikke en weekend

Syntes der har været så meget at lave hele weekenden, og både kæresten og jeg har nydt godt af at Lilly nu skal være på 4 dags ophold hos os, frem over når hun er på weekend. Fredag gik fantastisk allerede fra morgen stunden og Lilly var så stolt over at hendes far skulle aflevere hende for en gangs skyld. Og at hente hende gik også rigtig godt, det var første gang hvor jeg rent faktisk fik lov til at komme helt med ud og hente hende. Så jeg ikke bare stod ude foran børnehaven, og fik underlige og mistænksomme blikke fra de mange forældre, som jeg normalt har fået fordi jeg bare har stået der uden at gå ind. Pædagogerne så dog også lidt forundrede ud for de havde ikke rigtig set mig før, men de var venlige :) Efter børnehaven skulle vi hjem og pakke et par tasker for vi skulle nemlig i badeland, hvilket også var en kæmpe succes, Lilly er blevet så god til at svømme efterhånden, dog stadig med badevinger og korkbælte, men hun kommer hurtigere frem ad end nogen sinde før! Aftenen stod på aftensmad og disney sjov + lidt slik til prinsessen :) Der gik dog lang tid før kæresten og jeg overhovedet kom til at sove den aften så kæresten var godt træt da Lilly lørdag morgen hoppede op i vores seng kl 7:15 og ville have sin far med op :p der kan jeg godt se fordelene ved det ikke er mit ansvar fuldt ud så jeg kunne sove lidt længe :3
Senere om lørdagen tog vi af sted på Ulfborg marked. Det var rigtig hyggeligt, dog var der ikke rigtig noget at komme efter for os voksne  men Lilly fik da både legetøj og en kæmpe ballon hest, som hun slet ikke kunne slippe igen.

Om aftenen efter prinsessen var lagt i seng, nød kæresten og jeg at sidde på sofaen og se en film. Men freden varede ikke længe. kl 22 hørte vi pludselig en ordentlig omgang bas oppe fra vores overbo, og hans fest gik godt igang med høj musik og råbende gæster.. Jeg var ved at hive håret ud på mig selv af irritation nu var det 2 gang på 2 uger han fester.. og det er slet ikke første gang vi plejer nærmest at høre ham holde fest hver anden weekend.. Ihh det irritere mig .. Vi har aldrig gjort noget ved det før fordi det har været lige meget så længe han bare holdte det på de weekender hvor vi ikke havde Lilly.. Vi var så nervøse for at hun skulle vågne men ingen af os ønskede at gå op og bede dem skrue ned.. Ingen af os bryder os forfærdelig meget om at opsøge fulde mennesker især ikke mennesker vi ikke kender.. Så vi var bare heldige at hun ikke vågnede på grund af støjen.. Men nu ryger der en seddel i hans postkasse, og så håber  vi at han for fremtiden om ikke andet bare vil sætte en advarsel op.. Hvilket han heller aldrig har været betænksom nok til. Men bliver der ikke ændret på hans fest hjerte så må vi klage til boligselskabet..

Jeg er ikke et fest dyr og har altid ment at man ikke holdte højlydte fester når man boede i en lejlighed eller lignende hvor man kan forstyrre folk og især ikke når man VED at der både bor ældre mennesker og børn i ens opgang..

Håber vi når at flytte væk herfra inden længe men indtil da må vi prøve at holde hovedet koldt :)


1 kommentar:

  1. Lyder til, I havde en hyggelig weekend udover bas larmen.

    Du er velkommen til at kigge forbi min blog og min give away, hvor man kan vinde et gavekort på 200kr(: Du finder min anden give away i venstre side af min blog(:

    http://dyreglad-pige.blogspot.dk/2012/08/give-away-nr-11.html

    SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...