mandag den 27. august 2012

Møg med møg på..

Nå i dag bliver simpelthen en hjemme dag. Har det af helvede til. Føler virkelig at jeg har lyst til at smide min hjerne og fantasi langt pokker i vold.. Forstår ikke hvorfor min fantasi skal gå ind og gøre mig ked af det, utryg og vred. Har ikke lyst til at sove trods jeg stadig er meget træt. Mareridtene har forfulgt mig i flere dage hvilket har påvirket min natte søvn så føler mig bare mere og mere udmattet efter hvergang jeg har sovet.. Det er så typisk hver gang jeg endelig erkender i vågen tilstand at nu kan jeg klare det hele, at nu har Lilly's mor og jeg en god tone og vi kan tolerere hinanden, så kommer der et nyt mareridt som jeg ved der ikke er virkelige, men de er så virkeligheds aktie. De gør mig utrygge og min fantasi får mig til for et kort sekund at tvivle på mig selv bare en gang til... Er jeg god nok og så bryder jeg sammen.
Selvfølgelig ved jeg at jeg er det værd, selvfølgelig ved jeg at jeg er den min dejlige kæreste vil være sammen med for ellers var han da ikke ved siden af mig hver evig eneste nat. Så holdt han ikke min hånd og sagde han elskede mig flere gange om dagen. Og alligevel kan min egen fantasi gøre mig så ustabil og usikker..
Et sted i mit baghoved må der jo være et eller andet der skyldes dette. For når alt foregår og vi er ude i virkeligheden kan jeg jo sagtens se der ikke er noget som helst imellem dem, jeg kan se alle mine mareridts blive gjort til skamme og alligevel bliver min hjerne ved med at lege med mine følelser..  Er begyndt at lukke mere af. Vil ikke have mine mareridts skal påvirke mig, vil ikke at det skal påvirke mit forhold hverken til min kæreste eller Lilly. Vil bare have det til at fungere også inde i mit hoved. Ville ønske mit hoved ville acceptere at bare fordi man har et barn sammen så betyder det ikke nødvendigvis at man stadig har følelser for hinanden når man ikke er sammen længere.
Flere har spurgt mig hvorfor jeg ikke bare finder mig en anden. Det samme har min kæreste gjort en enkelt gang.. Nok fordi mit brok ikke helt har kunne forsvinde i hvert fald ikke i starten. Mit svar har altid og vil altid været, fordi jeg elsker ham. Elsker hans person, hans væsen, hans måde at behandle mig på. Hans måde at se mig i øjnene og sige han elsker mig. Og jeg ved med det samme at det er sandt. Ingen anden har kunne gøre det. Om jeg så skulle kæmpe med mig selv i al evighed ville jeg aldrig overveje at lade ham gå. Ville bare ønske jeg vidste hvordan jeg slap af med mine mareridts. At kunne ligge mig i seng om aften og vide jeg får en god nats søvn uden trælse drømme.
Heldigvis er det kun drømme kun ting der foregår inde i mit hoved.

Håber på bedre tider for min nattesøvn kan ikke tåle at skulle tage fri pga. dette..

2 kommentarer:

 1. Håber det hele går lidt bedre nu. :)
  Btw rigtig sød blog du har, håber du tager et kig forbi min?;

  elskershopping.blogspot.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Tingene går meget bedre nu og har gjort det siden dagen efter bloggen blev skrevet :)
   Mange tak har taget et smut forbi din og følger også din blog nu :)

   Slet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...