torsdag den 21. juni 2012

Snart sommer!

Klokken er ikke mere end 8:16 og jeg er allerede oppe for første gang så tidligt siden min forrige eksamen :) Men om ikke andet så kan jeg få arbejdet lidt på mit powerpoint til min sidste eksamen på tirsdag d. 26/6 imens jeg samtidig får set noget One Tree Hill sæson 7 :)

Er vildt nervøs for på tirsdag, det skal bare gå fantastisk så jeg kan få en god karakter ud af det :D Startede ud med en 10'er i Engelsk og derefter to stk's 02 et i psykologi og et i mundtlig matematik nu skal jeg bare vente og se om den skriftelige også er bestået så kan jeg slappe lidt af :)

Men vil være færdig med mit powerpoint inden weekenden da jeg vil kunne nyde den sammen med kæresten og min dejlige fantastiske bonusdatter :D Så håber vejret er fantastisk så vi måske kan komme lidt ud.
Derud over ser sommeren også heftig ud!

Vi havde allerede aftalt at vi alle 3 skulle en tur i Randers regnskov (bliver super hyggeligt!) men nu er vi på min side af familien blevet inviteret på camping af min far og skal i Givskud zoo sammen med kærestens fars familie! Det bliver så fantastisk, at jeg slet ikke kan vente med at vi går på ferie :D

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...