tirsdag den 20. oktober 2015

Det er fandme løgn!

Ja, så kan man føle sig rigtig røvrendt.

Har mere eller mindre hele ferien, gået og ventet på at finde ud af hvor jeg skulle hen i praktik.. Jeg har tigget og bedt til at de faktisk overholdt deres løfte som jeg fik da jeg frasagde mig min plads tilbage i februar da jeg alligevel ikke skulle ud i praktik (i og med at jeg var kommet tilbage fra sygmelding), men derved åbenbart også frasagde mig min sikkerhed om at være i Holstebro.
For i dag kom pladserne op.. Og jeg er blevet sendt til TARM på trods af at jeg påpegede at de havde lovet mig nær området, og at det ikke ville hænge sammen hvis jeg kom længere væk end Herning

Jeg er rasende. Jeg står på frustrationens rand, jeg aner ikke hvordan min hverdag bliver, jeg ved ikke om jeg kan blive på studiet, med 3 timers transport om dagen og Lilly hos os hver anden uge, 5 dage (hvor jeg står for største delen af morgen og eftermiddag) så ser alt håbløst ud for mig lige nu.

Det føles som om nogen har slået mig hårdt i maven, jeg har lyst til at tude, lyst til bare at gemme mig væk.. Jeg ved ikke hvad fanden jeg gør. Dropper jeg ud, står Torben for den fulde indkomst og jeg med dårlig samvittighed indtil jeg kan finde et job. Dropper jeg ikke ud, risikere vi at miste samvær med Lilly for der er simpelthen ingen af os der vil kunne få hende hentet om eftermiddagen eller sende hende afsted om morgenen.

Alt min motivation for at skulle være sammen med tøserne i aften og ned til Knæk cancer bussen og tænde et lys her senere, er forsvundet som duk for solen.. Har lyst til at råbe, skrige, smadre noget. I stedet skriver jeg her, og håber jeg får bare lidt luft..

Nu vil jeg gå i bad og derefter få noget musik i ørerne i håb om at dagen nok skal blive bedre..

Håber i har en bedre dag derude end jeg :)!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...