torsdag den 17. september 2015

Dragon Age Inquisition..


Ja, dem som kender mig ved jo, ar jeg altid har været lidt af en rollespils nørd.. Helt tilbage til den tidlige teenage alder hvor jeg spillede live og pen and;paper rollespil. 
Men som årene er gået, er jeg trukket tilbage fra det med fysiske mennesker, til skriftbaseret rollespil og RPG / Simulations spil her i blandt SIMS (som jeg har spillet siden Sims 2 blev lavet) og da jeg mødte Torben, blev jeg introduceret til Dragon Age Origin og II som han havde på sin computer.. Jeg ved virkelig ikke hvor mange gange jeg har siddet og spillet de spil i løbet af vores nu 4 års forhold, men det er mange..

Sidste år kom så det tredje spil i serien ud Dragon Age Inquisition, og købte det i starten af December efter jeg lige mente jeg måtte igennem både Dragon Age Origin, Awakening og II før jeg jo kunne starte på det nye spil (Dette var inden jeg fandt ud af at Dragon Age Keep blev en del af det nye -.-) dog gav det mig en mulighed for at vide præcis hvad det var jeg havde været igennem når man pludselig skulle rette alt til i Keep :) 

Hvis i ikke vil høre slutningen af Dragon Age Inquisition og det er hele vejen til den sidste DLC så stop nu ellers vil der komme spoilers. 

Jeg var faktisk ved at give op, i og med at vi havde købt spillet på Torbens origin account og vi nåede begge at få startet vores spil op, men fordi der åbenbart var noget der hed en Sky nåede vi at starte vores spil MANGE gange fordi hver evig eneste gang en kom til at logge på og havde glemt at sætte sig som offline så mistede den anden sit spil o_o!

Vi fik dog til sidst hjælp fra BioWare til at få løst vores problem så vi begge kunne spille.. Og på samme måde som med de to første spil i serien har jeg også haft  et par karakterer og Torben har rystet på hovedet af mig når jeg blev færdig med et spil for at starte et nyt med den eneste forskel at det var en ny race hver gang *griner* Det er skisme meget arbejde for så lidt.. Min sidste færdig gjorde karakter er dog min Human Mage kvinde Amora af huset Trevelyan. Som jeg er helt forelsket i. Alt i det spil er gået som jeg ville det, pånær den nye Divine Victoria som denne gang blev Cassandra, ville så gerne have Leliana, men har endnu ikke fundet ud af hvordan jeg fik hende til det, for støttede jeg ikke Cassandra blev det Vivienne og hende ville jeg helt klart ikke have på magten.
Jeg har haft det hele lagt lidt på hylden her i sommerferien mest af alt fordi jeg var lidt i tvivl om hvorvidt jeg skulle have DLC'en Jaw of Hakkon som var kommet ud og i stedet kastet mig over SIMS 4.. Men vendt tilbage for en lille uge siden da der blev reklameret med at Trespasser kom.. Så skulle jeg jo have fat i både Jaws of Hakkon og The Decent INDEN Trespasser kom.. Og pludselig åbnede jeg op for at spille igen, havde trods alt brugt så mange timer på spillet så nu skulle det også gøres færdigt.. Det var jo lidt en cliffhanger som spillet efterlod os med da Solas forsvandt, og hvad skulle der også ske med hele Inquisitionen for var det hele slut? Det kunne det jo næsten ikke være.

Så jeg gik igang, Jaws of Hakkon var efter mine tanker ret godt lavet, elskede naturen man fik af se og at man dykkede lidt dybere ned i historien, dog manglede jeg at have nogle samtaler med de forskellige charakters i spillet, men det er trods alt også fordi jeg er så glad for de samtaler man kan få med de forskellige især hvis der er en lille video med :D

Det var lidt som om at Jaws of Hakkon bare var lavet for at fylde tiden ud, for jo selvfølgelig fandt man den sidste inqusitior, MEN det var også alt der var til det, der var ikke rigtig noget historie ændrende i denne DLC som man ville have indvirkning på den sidste DLC og det samme med The Decent, jo det var da fint nok at løbe rundt og hjælpe med at få styr på the Titan og generelt være i The deep roads, selvom jeg aldrig rigtig har været en fan af det sted, har altid haft et lidt ambivalent forhold til det sted.

Dog er det hele jo noget som vil kunne påvirke et kommende spil, og ja så elsker jeg jo bare Dragon Age universet ! n_n

Trespasser var dog noget helt andet og nok den DLC jeg er blevet mest begejstret for og følt jeg fik mest for pengene! (På trods af at det faktisk var den der tog kortets tid at gennemføre)

Elsker det at de pludselig er to år ude i fremtiden, og selvfølgelig elsker jeg det faktum at min romance med Cullen pludselig blev til ægteskab! Har et eller andet med gerne at ville have mine karakterer gift.. Hvilket var en stor provokation da grundspillet sluttede og jeg ikke havde haft den mulighed. Men ja har altid været lidt af en romantiker så selvfølgelig bære mine spil præg af dette.

Dog var det mest Trespassers slutning der tog mig med storm, på trods af at det var hårdt at komme igennem alle de Qunaris som ville slå en ihjel, var ret glad for jeg havde valgt at redde Bull's chargers da jeg efterfølgende fandt ud af at hvis man havde ofret dem så var Bull gået imod en, hvilket for mit vedkommende ville have betydet at min i forvejen svære kamp imod Qunari og dragen ville være blevet endnu sværre med kun 3 mulige karakterer.
Jeg nød dog den sidste sene hvor man støder på Solas igen, jeg var spændt på hvordan det hele skulle ende (det var så også først her jeg åbenbart tænkte skal vi ikke have nogle screen shots?) Her fandt ens karakter jo ud af at Solas var The Dread Wolf og at han havde skabt the Vail.

Jeg er dog lidt ked af at min Inqusitior mistede halvdelen af sin ene arm for at komme af med the mark, men mest af alt så kan jeg mærke jeg får en længsel efter at historien bare forsætter NU! Jeg bliver meget et med mine karakterer og følelses mæssigt var jeg frustreret over at man pludselig stod og skulle vælge imellem at have blikket på at skulle dræbe Solas eller hjælpe ham. Kunne godt have brugt at man kunne tale ham til fornuft på en eller anden måde, men det holder jo også spillet åbent for at bygge videre i et nyt Dragon age spil.

Kan mærke jeg glæder mig og ved desværre at Trespasser kun lige er kommet ud så der komme nok desværre til at gå noget tid før de begynder at snakke om udgivelsen af Dragon Age 4. Dog kan man ikke lade være med at spekulere på hvad der vil ske, man ved jo fra den aller sidste sene at The Inqusition vil have nye folk ind som kan hjælpe fordi Solas ved hvordan de arbejder, så tænker det ligger i kortene at man i næste spil vil være den som kommer ind og hjælper. Vil nok dog forvente at The Inqusitior vil være rådgiver i stedet for en del af holdet i og med at hun nu kun har 1½ arm tilbage. Men håber også på at vi måske kommer til at høre fra The Hero of Ferelden og måske Hawke igen. Der er altså bare noget med at have sine gamle karakterer en del af sine nye spil.

Men ja vi må vente toldmodigt håber ikke det tager flere år dog inden den næste kommer, så kan det godt være jeg ender med at spille alle 3 spil forfra en gang mere mindst n_n Men indtil dag holder min Inquistion fred i verdenen.

- God torsdag til jer derude!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...