lørdag den 19. september 2015

#DKBloggersKnækkerCancer - Holstebro 20 okt.

Ja så er tiden kommet igen :D Gizmo og Jeanette har igen i år været så søde at starte en blogger indsamling igen og dette bakker jeg selvfølgelig 100% op om og har lavet min donation for en lille halv time siden :)

Jeg har dog denne gang haft en lidt ambivalent følelse over dette, mest af alt fordi alt indsamlingen til knæk cancer falder oveni PCOS Awareness måned som der endnu engang slet ikke er gjort opmærksom på i DK på trods af at hver 5 kvinde har det her i landet (nogen uden at vide det).. Men ak og ve, næste år må jeg nok tage tyren ved hornene og selv få startet en indsamling som kan støtte op om forskningen af PCOS i DK :)

Jeg plejer ellers at være meget glædelig over at skulle ud og have fat i en nål eller lignende, men må erkende jeg har følelsen af at jeg mangler min egen blågrønne sløjfe ved kassen.  Kan dog håbe at den vil melde sin ankomst på et tidspunkt i løbet af de næste par år, (ikke kun pga cancer risikoen)

Men ja når det så er sagt, så er selve knæk cancer showet jo så heldigvis først et godt stykke ude i fremtiden og man kan jo håbe at der med årerne vil blive sat mere fokus på PCOS i September !

Som jeg skrev om sidste år så mistede jeg jo for et par år tilbage min meget unge fætter til kræft hele turen var han igennem, med først tumor, senere leukæmi og sidst men ikke mindst knogle kræft og dette jager stadig mine tanker, men som tiden er gået og jeg efterfølgende også har fået sat mig ind i min egen sygdom så er Cancer nu pludselig helt inde på livet af mig uden helt at være det alligevel.

Vi har så meget fokus på brystkræft, og ja heldigvis mange kræft former i det hele taget, men den kræft form som jeg står i høj risiko gruppen for at få, er der ikke meget fokus på, og der er i hvert fald ikke viden nok omkring den endnu til at sige man er næsten sikker på at overleve hvis man skulle få den, nemlig livmoderhalskræft/æggestokke cancer..

Jeg håber derfor også mit bidrag kan være med til at få mere fokus på netop denne kræft form i fremtiden.

Jeg er dog på trods af alt det skræmmende i det her, lidt spændt på i år med Knækcancer, i og med at knækcancerbussen kommer forbi Holstebro d. 20 oktober, jeg er meget fristet til at tage derned og se hvad der sker, nu hvor den trods alt kommer til byen.

Lad os stå sammen og hjælpe med at knække cancer. Selv de små bidrag gør en forskel :)!

Forsat god weekend derude! :)2 kommentarer:

 1. Skønt at du er med, forstår godt at du synes det er træls at der ikke kan være mere fokus på pcos.. der er så mange ting mange burde støtte og vi har nok alle sammen et eller andet vi synes vi burde støtte noget mere.. Håber at vi en dag bryder koden med kræften, så der kommer mere fokus på alle de andre.

  Knus <3

  SvarSlet
  Svar
  1. I bund og grund cancer er cancer uanset hvilken form den har, og ja i DK er PCOS ikke en særlig velkendt diagnose endnu og den strækker sig også ud over meget mere end "kun" kræft, men selvfølgelig gør det ikke de andre kræft former mindre vigtige. Vi har alle protieringer, men forhåbentlig kan jeg selv være med til at sætte mere fokus på det i de kommende år, men lige nu skal vi hjælpe med at knække cancer, for uanset hvilken form det er, er den farlig og derfor vigtig at forstå så flere kan overleve.

   Lot's of love Chel

   Slet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...