søndag den 3. maj 2015

Hygge eftermiddag !

Ja dagen har været fyldt med dejlig solskin, eller i hvert fald største delen af dagen.. Jeg skulle omsider være sammen med min dejlige Nille som var hjemme og besøge familien i forbindelse med konfirmationer, hvilket var rigtig lækkert.

De som ikke ved det så har Pernille og jeg gået i folkeskole sammen, og vi plejede at hænge ud hver dag efter skole hvis det var muligt, indtil jeg startede på efterskole i 9 klasse.

Men det var rart at se hende igen, det med at man pludselig ikke rigtig får set hinanden fordi hun er flyttet til Odense er rigtig ærgerligt, og selvfølgelig gør jeg det ikke bedre ved at være en dør til at få besøgt folk..

Om ikke andet så tog vi os en tur i Bilka til at starte med, jeg skulle have noget hårfarve og hun skulle have noget glutenfrit brød, s det var en fin deal :) Derefter cyklede vi ned i gågaden, det er så mærkeligt at gå dernede og bare se flere butikker være blevet lukket som har været der i mange år.. Men til gengæld så er de fleste blevet udskiftet, og så endda med butikker som har åben om søndagen!

Ja jeg ved for mange storby mennesker så er det da nærmest utænkeligt at butikkerne ikke har åbent hver dage hele ugen fra tidligt om morgenen til sent om aftenen, men sådan er det bare ikke i Holstebro så det er stort!

I Holstebro har vi lige fået denne nye butik Helt Normal og jeg blev lidt hooked på den til åben by night i torsdags for guuuud hvor har de mange lækre ting til ret lave priser, og jeg endte da også ud med at få købt noget make-up nu jeg var der, denne succes gentog jeg så i dag og fik købt endnu mere make-up.. Tror jeg bliver afhængig af den butik!

I morgen bliver dog nok knap så sjov.. Den sidste uges tid har jeg nemlig haft en sovende summende følelse i mine lille og ringfingre på begge hænder og oveni at jeg ugen op til at det begyndte også havde været svimmel on/off uden nødvendigvis at gøre noget for det, og ja nu er det blevet så grælt med fingerne at jeg har svært ved at få min arm til at reagere når jeg spiller guitar.. Når man gør det så meget som jeg gør, så er det i sig selv et kæmpe problem.. Men så har flere bedt mig om at søge læge.. Så ja nu må jeg hellere få det gjort og så må vi se hvad der venter.. :o

Hav en god søndag derude!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...