lørdag den 2. maj 2015

En dejlig tid at gå imøde!

Ååååårh hvor går jeg dog bare en dejlig tid i møde! Skolen vikler sig som den nu engang gør, men på trods af at vi flere gange i ugen nu skal have indtil kl 17.45 så er mit humør slet ikke ødelagt af den grund :)!

Jeg nyder min tilværelse rigtig meget efterhånden, og det kan især mærkes i form af at mine hobbyer er blevet en stor del af mit liv igen, jeg har fået genåbnet min RPG side Ireno sådan virkelig og det er rart at se der er liv derinde! (RPG = Role playing game = Rollespil = Online tekst baseret rollespil)

Men selvfølgelig så er der en hobby der er endnu større end det, og som nu kan gøres meget bedre, jeg har nemlig omsider fået råd til at bestille en rigtig studie mikrofon hjem og den skulle komme engang i næste uge! Jeg er så begejstreret at jeg næsten ikke kan komme ned på jorden igen og koncentrere mig om noget andet.. Og selvfølgelig så ryger tankerne rundt, hvilken sang skal jeg starte med at lave et cover af? Jeg har nok 10 sange der flyver rundt, og som jeg skulle have lavet nu her, men med udsigten til at kunne få ordentlig lyd så kan jeg ikke få mig selv til at lave covers :) Må bare håbe den kommer hurtigt i næste uge! :D

I er selvfølgelig velkommende til at komme med forslag til covers hvis det er :)

Derud over som i kan se på billedet oppe i højre hjørne så har jeg også valgt at få mit look ændret en smule og derfor valgte jeg at blive klippet.. Noget helt nyt, eller i hvert fald nyt i forhold til det lange lige hår jeg har haft i flere år efterhånden :) 


Selvfølgelig her er mit nyeste cover "Blank Space" af Taylor Swift :)


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...