onsdag den 8. januar 2014

Praktik på en rideskole..

Ja jeg føler mig lidt som et pjok der virkelig er i dårlig form.. Skulle i denne uge være i praktik ude på Holstebro rideskole, jeg nåede at være der 1 dag.. Ikke fordi jeg ønskede at efterlade nogen med et kæmpe ansvar eller noget, men simpelthen fordi min krop gav op... I går kunne jeg stort set ikke røre mig uden jeg derefter måtte klynke i smerte, i dag kan jeg da gå lidt rundt, men ikke uden hvert skridt eller hver drej i kroppen går direkte op i rygsøjlen..

Jeg synes egentlig det er ret pinligt, men jeg tør bare heller ikke risikere at ødelægge min krop, for smerterne var simpelthen så voldsomme selv på dagen hvor jeg var der at jeg flere gange var svimmel og til sidst måtte styrte ud for ikke at kaste op inde i de stald bokse som vi lige havde ren gjord.

Men jeg håber jeg stille og roligt kan komme derud i morgen og fredag, og må bare håbe mine smerter aftager stille og roligt, det er nemlig nogle vildt flinke mennesker der er derude, og selvom jeg har det hårdt er jobbet jo lige så hårdt for dem, på trods af at de har været derude længere.. Krydser fingre for det bedste ! :)


2 kommentarer:

  1. Håber det bliver bedre for dig. Den slags kan man jo desværre ikke selv være herre over :S

    // Janni aka Gulde <>< Gulde.dk

    SvarSlet
  2. Håber du har fået det bedre <3 det er aldrig sjovt når kroppen siger fra på den måde.

    SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...