mandag den 30. september 2013

Ny bog bestilt !

Ja jeg er på det seneste begyndt at skrive med en rigtig sød pige og vi er efterhånden blevet gode venner, hun er selv på den rollespils side jeg er på Chicago Life hvor ens forfatter skills bliver sat i kræft for alvor når man spiller.

Men har så fået nys om at hun om en lille uge udgiver sin første bog, og den skal jeg selvfølgelig læse nu hvor jeg har set hvor fantastisk kreativ hun er når vi tråder på rollespils siden. Så den er for få minutter siden blevet forud bestilt, jeg glæder mig rigtig meget til at få den i hænderne og komme igang med at læse den, og regner stærkt med at jeg kan være færdig med den inden jeg skal over til hende d. 18 oktober i Hundige på Sjælland.

Bogen hedder "Restaurant Mariposas Tragedien" og er den første bog i serien Destiny skrevet af Angelina Skjoldholm.
Og i kan lige få et lille resume af bogen fra hendes side så det måske kan være i selv føler for at skulle læse den på et tidspunkt ;) 


Forfatterportræt:

Forfatter Angelina Skjoldholm har skrevet bøger lige siden 2002. Her begyndte hun, som teenager at mærke ilden brænde i sit indre, som en dyb passion, for at nå teenagere og unge
mennesker gennem sine bøger. Dette er den allerførste bog, som hun får udgivet. Bogen er også  den første i serien Destiny. Hun arbejder ved siden af sit forfatterskab, med at tage sig
professionelt, varmt og godt af ældre og ofte syge mennesker på plejehjem. I fritiden lærer hun
børn at danse samtidig med, at de har socialt samvær. Hun har skrevet denne bog ud fra både
grundig research og personlige erfaringer.

Resume af bogen:

Du følger den unge tvillingepige Destiny, kaldet Des` af hendes venner, gennem hendes familieliv og særligt, hvordan hun har det sammen med sin tvillingesøster. Du kommer tæt på familien Mariposas, hvilket betyder  ”sommerfugl”. Bogen er, som en sommerfugl; fyldt med farver, flyver fra sted til sted og oplever en masse. Du følger hende liv med skole, barndomsven og nye venner. Du følger hende i Danmark, hvor hun vokser op. Du følger hende, når hun rejser til Spanien, som er derfra familie-restauranten har sine rødder. Hun er en pige med gang i , er temmelig klodset på en vildt sjov måde - og hun keder sig aldrig! Selv om, det er en pige, du følger, så er den en bog for både drenge og piger, fordi du følger flere drenge/unge mænd og de ting, som de kan opleve sammen med piger. Den er meget stærk og gribende!

Det er en bog, som du vil nyde at læse og leve dig ind i. Den er fyldt med spænding, og levende beskrivelser.  Der er masser af humor, som ofte får dig til at grine med. Den er fyldt med overraskelser for dig, for bedst som du tror, du kan slappe af, imens du læser, - så sker der pludselig noget helt uventet, der får pulsen til at stige, så du næsten glemmer at trække vejret. Gennem hele bogen bygges en forventning op om slutningen, men igen vil det blive helt anderledes end du tror.


Bogen kan købes på Saxo.com/dk

Læs evt. mere på hendes egen side http://www.angelinaskjoldholm.dk/God mandag til jer alle derude! ;)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...