lørdag den 24. august 2013

Weekend weekend :D

Ja så er det lørdag og af en eller anden grund får jeg altid de fikse ideer når jeg går hjemme og ikke rigtig laver andet end at sove længe (nu er det jo trods alt en barnefri weekend så det skal da udnyttes bare lidt :) 

Men min fikse ide i dag blev lidt mere omfattende end jeg havde regnet med.. For pludselig mente jeg at vi skulle da have den prinsesse seng op fra vores kælderrum som vi har haft stående noget tid.. Det var egentlig meningen at Lilly først skulle have den når vi på et tidspunkt havde fundet et andet sted at bo.. Men hun vokser jo det lille myr, og jeg har virkelig længe ikke ment den der junior madras vi har er særlig god for hende.. Så nu har hun fået en KÆMPE seng på værelset.. I forhold til det er et værelse på 9 cm2 så er der ikke meget plads tilbage men for enden af sengen kan der da leges og stadig lidt ved siden af sengen ( man kan jo også bruge sengen som legested nu når der er mere plads :) ) 
Plus plus plus med sådan en ryg rundt om sengen er den jo fantastisk til at skulle have hule under ;) 


Det knapt så fede i denne weekend har jeg lige spottet her til sen eftermiddag.. Bondie ser ud til at have hidkaldt sig en omgang lopper.. Hvilket jeg overhovedet ikke fatter hvordan han har gjort.. Han er efterhånden sjældent med ude da han begyndte ikke at kunne finde ud af det, og han får loppe middel hver måned.. Men det er åbenbart lykkes alligevel.. Eller vi ved ikke om han har dem, men det ligner i hvert fald der har været noget.. Så nu må vi lige se.. Håber godt nok han  bare har rullet sig i skidtet på altanen, men det er bare mystisk det kun er langs rygsøljen.. :s 

Nå men i morgen skal jeg ud og have fat i noget mere mad til Bondie da der er stort udsalg i en af vores kære dyre butikker.. En butik jeg faktisk ikke har besøgt endnu men det skal nok blive hyggeligt :p Total mor og datter tur ;)

Forsat god lørdag derude til jer alle :D! 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...