søndag den 25. august 2013

Vaccinationer ?

Jeg er en af dem der gør alt for at mine dyr har det godt, har altid været meget punktlig med hensyn til Bondies vaccinationer og har altid været efter andre der ikke fik vaccineret deres katte eller hunde.. Og nu sidder jeg så og klør mig lidt i håret over denne artikel på dr's hjemmeside

http://www.dr.dk/Nyheder/Indland/2013/08/25/0825082354.htm
Jeg sidder lidt og læser igennem artiklen og får det egentlig dårligt over hvilke bivirkninger det kan give for de stakkels kræ hvis de bliver vaccineret hvert år som det egentlig er på krævet at man gør som dyre ejer for at opretholde ens dyr's ve og vel..
Men hvis jeg ender med at ødelægge hans immunforsvar eller gøre ham allergisk så ved jeg virkelig ikke hvad jeg helst vil..

Er det virkelig nødvendigt at få sine dyr vaccineret hvert år eller er det bare for at medicin industrigen skal få solgt nok til at få det til at løbe rundt siden de skal ind og have det stik hvert år?

Hvis det virkelig er unødvendigt så ville jeg da spare min lille misser for den psykiske belastning han får fordi han er bange for dyrlæger og det ubehag han har i kroppen efterfølgende hvert eneste år.. Det er det eneste tidspunkt han er skidt mads da han ellers er sund og rask resten af året..

Jeg vil i hvert fald tage mine forbehold fra nu af.. Bare fordi vi som danskere åbenbart har en ide om at det skal gøres på den måde så sætter jeg nok hælene lidt i jorden fra nu af og tjekker op på hvad der er i de vacciner inden jeg overvejer om han skal have gjort noget.. Så er det egentlig bare det sundheds eftersyn han skal have en gang om året så jeg er sikker på han har det godt og måske så undlade sprøjten..

Vil jo bare min pjevs har det godt :)

Hvad siger i? Får i også en underlig følelse i maven over at læse sådan en artikel?

God søndag derude! :D

1 kommentar:

  1. Jeg har altid sørget for, at vores katte får killingevaccinerne, men ud over det, har de aldrig fået noget - ikke engang det årlige sundhedstjek, for så længe det er indekatte (som begge vores er), er det ikke nødvendigt. Jeg var i praktik hos vores gamle dyrlæge da jeg var yngre, og hans kommentar var, at det var fuldkommen spild af penge, tid og stress for katten... Såå... Én gang har vores hunkat haft blærebetændelse, og én gang har vores hankat måtte til dyrlæge med en skramme på øjet, men ellers har vi aldrig måtte af sted med dem (foruden da de skulle have de første vacciner og neutraliseres). Så alt i alt er det unødvendigt at tage af sted, med mindre man kan mærke på sin lille misser, at den er syg... (og, hvis du ikke kender tricket, kan de fleste maveproblemer hos katte klares med A38 - gammelt dyrlægeråd som virker hver gang. =D...)

    SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...