torsdag den 22. august 2013

Så begynder vi! :D

Ja så er vi skudt igang! :) Om præcist et år starter Lilly i 0. klasse og i sammenhæng med det har både hendes mor og vi valgt at indføre de første træning/øve bøger med både dansk og matematik + noget med klokken, i hvert fald her på hjemme fronten :)

Vi er dog ikke kommet så meget igang med det endnu da vi først har fået dem købt i dag, men ja lidt har vel også ret :D!

Vi glæder os i hvert fald rigtig meget til at få brugt en masse hyggelig tid med at få øvet så hun kan være så langt som muligt så hun ikke skal slås med en hel masse, så det kommende år står på en masse træning med både disse bøger og sprog øvelser. :)


Jeg fik også lige købt noget akryl maling nu jeg var i bilka så nu kan vi også være kreative på lidt andre måder end bare at sidde og tegne på et stykke papir :)


Og lige lidt til noget vindues pynt :P Der manglede godt nok en sort og en hvid så det må jeg lige ud og skaffe et andet sted men ja man kan vel ikke beklage sig når det kun koster 5 kr. :p God torsdag til jer alle derude! :D
Ingen kommentarer:

Send en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...