søndag den 23. juni 2013

Start skud hos Storytel

Ja nu er jeg så allerede igang igen med at buzze for buzzador og denne gang er det lidt anderledes end da jeg sidst prøvede at buzze for Veet for det her tager lidt længere tid :) Heldigvis har jeg en hel sommerferie fra på tirsdag til at nyde godt af mit medlemsskab hos Storytel som denne gang er det jeg skal buzze.

Storytel er en online side hvor man kan høre lydbøger. Jeg synes personligt det er et genialt koncept, oprettede det i dag og er allerede igang med at høre min første bog. DOG må jeg sige jeg også allerede har fundet et par minusser ved siden. Det ser ud til at deres koncept primært er at det kun er det originale sprog man kan få dem læst op i. Hvilket jeg var lidt øv over da jeg rigtig gerne ville have hørt Fifty Shades serien på dansk da jeg selv har bog 1 på dansk, men det synes umildbart  umuligt på nuværende tidspunkt at få den på andet end engelsk, og det anede er at der ikke er et kæmpe udvalg af bøger så det er ikke nødvendigvis de bøger man rigtig gerne vil læse der er på siden.

Deres mobil app har jeg ikke prøvet så meget endnu da jeg har siddet og hørt via computeren men det jeg har set på den indtil videre kan i da lige få et par billeder af.
Appen ser ikke uoverskuelig ud men man skal lige sidde lidt og kigge på den inden man går i gang. Men på trods af at man ikke helt kan det jeg havde håbet så ser jeg frem til at bruge det den næste måneds tid. Tror også den bliver praktisk med hensyn til bette pigen hvis vi skal på lange ture så hun kan sidde og høre nogle børnebøger. Måske det endda kan hjælpe hende til en bedre forståelse af sproget.. Nu må vi se. Jeg har i hvert fald planer om at bruge det til prøveperioden udløber og så må vi se om jeg har planer om at blive der eller ej :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...