onsdag den 20. marts 2013

Studie skiftet er lige på trapperne!


Valget af hvad er det vi vil lave resten af vores liv, ja det står jeg lige nu lige ved dørterskelsen for. Og som så mange andre så kender i vel til stresset.

Man er ikke længere den lille studerende som bliver reddet og plantet på en stol i et klasse lokale..
Eller jo det kan vi godt forsætte med i mange år endnu hvis vi virkelig ikke ved hvad vi vil...

Men når man ved hvad man vil og så skal gå efter det? Det er her stressen starter.. Og for mig er det kapitel nemlig lige startet!

Jeg har været en af de "dovne" teenagere som aldrig har søgt om at få et job i en butik eller lignende, fordi jeg har ment jeg havde det fint nok med bare at gå i skole.. Måske det bider mig lidt i røven nu? Men det betyder også at jeg aldrig har skrevet en ansøgning ud til praktik steder, jeg har aldrig skulle sælge mig selv.. Selvom det ikke er alle uddannelser man skal gøre det på for at komme ind, så har jeg selvfølgelig valgt ikke at gøre det let for mig selv.. Selvfølgelig..

Jeg har nemlig søgt ind på fotograf uddannelsen i Viborg.. Den anden af de to steder man kan blive uddannet til det i hele landet.. Jep ikke let.. De tager cirka 60 elever ind om året.. og medmindre jeg har en kvote plads (en elev plads hos nogen der er godkendt af skolen) så er der pludselig kun 30 pladser!?  Og så vidt jeg har forstået er der rift om pladserne.. 

Årets første forårsblomst som jeg fandt for ikke så længe siden..
Lad os håbe sneen snart forsvinder så de kan komme mere frem :)
Hvilket derfor har bragt mig i den svære situation at jeg skal lære mig selv at skrive elevplads ansøgninger plus cv... Det skal nok blive spændende n_n''

Jeg krydser fingre for at det lykkes mig selvom det sandsynligvis ikke bliver nemt..


Hvad går du og drømmer om af studie? Er du også igang med at søge ind eller er du allerede optaget? Eller står du og ikke helt ved hvad du skal endnu? :)

Selvfølgelig du kan være igang med drømme studiet eller os sidder du lige nu og griner af alle os som stadig er i systemet imens du er færdig og arbejder :p


1 kommentar:

  1. Jeg sidder midt i mit drømmestudie, og er ved at blive stresset over at det lige om lidt er ovre :( Så skal jeg ud på arbejdsmarkedet igen, og ansøgninger er ikke mindre kritiske hvis det er et job man søger - og der ikke er nogle jobs at søge (medmindre man kender nogen, der kender nogen, der kender nogen). Tanken om at stå med intet er mildt sagt stressende ^^" Såh... på vej ud af systemet, men er bestemt ikke hoverende overfor jer der er på vej ind - jeg misunder ^^"

    // Janni aka Gulde <>< Gulde.dk

    SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...