onsdag den 20. marts 2013

Driver licence!

Det er efterhånden noget tid siden jeg har været i gang med bloggen hvilket jeg jo selvfølgelig har tænkt på mange gange.. Mine tanker har bare været langt væk selvom jeg tit har tænkt på at jeg ville skrive et indlæg.. Ja så blev det bare aldrig til noget :)

Med hensyn til mit kørekors undervisning så blev det forlænget på voldsom vis, jeg dumpede den første teori prøve d. 10 januar :( det var vist på grund af flere faktorer min fætter der lige var død og ekstrem utryghed ved at skulle til en prøve.. Men d. 21 januar kom jeg så op igen og bestod med 3 fejl :D!

D. 26 januar skulle jeg så have været af sted på galtbane men af en eller anden grund overhørte jeg min dejlige alarm så jeg vågnede 8.15 lørdag morgen hvor vi skulle have mødtes kl 7 nede ved teorilokalets parkeringsplads.. Nå så måtte jeg jo vente, for skulle af sted til Viborg og jeg havde ingen mulighed for at komme derned og turde slet ikke kaste mig ud i at tage offentlig transport og så finde derned på egen hånd. Det blev dog en lang ventetid for på grund af de nye regler med hensyn til tid man skal have teori så skulle min kørelære først have et hold af sted igen til marts.. Juhuu en måned med køretimer!

I denne dejlige ventetid fik jeg så lige bakset min SSO og mit Psykologi projekt igennem! Så helt spildt min tid har jeg ikke ;) Og selvfølgelig fik jeg også lige den sidste HPV sprøjte d. 27 februar! Gud hvor er det lækkert endelig at slippe for planlagte nåle og blå mærker :p

Endelig nåede vi til d. 2 Marts hvor jeg kom af sted på galtbane og det var da også sjovt nok.. Selvom bilen og jeg ikke var helt enige, med hensyn til ikke at dreje rundt da jeg skulle glide ud med front og bagende på bilen.. Så skulle vi da lige hele vejen rundt ;)

Kørekortet er i hus!!!


D. 11 marts kom køreprøve dagen endelig og vi startede tidligt ud kl. 8.30 hvor min kørelære og jeg skulle ud på vores sidste tur og kl. 9.45 havde den motor sagkyndige givet mig mit kørekort! Eller ja den lap papir man får på dagen :DMange tak til Kim for hans toldmodigehed med mig og hans billige priser ;)

Hvis andre fra Holstebro mangler et kørekort så er Kim et fantastisk valg :)

Hans køreskoles facebook profil

Hans hjemmeside

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...