tirsdag den 26. marts 2013

Gud hvor forsvandt dagen hen?

Min dag startede egentlig tidligt ud.. Ville være oppe klokken 8 senest for at kunne nå alt det jeg gerne ville i dag.. Af en eller anden grund kom jeg bare ikke op? Det hele resulterede ud i at jeg først kom op klokken 11.30.. Jamen så er dagen da startet godt ud..

Nå endelig kom jeg op og dagens frokost/morgenmad stod på en shake fra nupo.. Tænkte lige jeg ville give det et skud mere i og med at jeg havde en hel kasse til at stå i et skab ude i køkkenet fra mit sidste forsøg.. Må virkelig indrømme det er altså ikke den lækreste chokolade smag.. Selvfølgelig er det heller ikke den værste men jeg kunne virkelig godt undvære noget af alt det skum.. Følte slet ikke jeg drak shake, men følte jeg drak skum med skum på, og så fik man lige et lille nip af shaken i ny og næ.. Det var uanset hvor meget jeg drak så blev skummen ved med at ligge sig som en tyk hinde oven på.. Og jeg har virkelig min tvivl om jeg kan overholde kun at få Nupo til alle måltider, ud over aftensmaden... Den kan jeg dog alligevel ikke få mig selv til at afgive..
Jeg er bare så træt af at se at der intet sker på vægten selvom jeg træner hver anden dag... Så måske Nupo kan give det et spark i den rigtige retning?

Hvad er dit syn på slanke produkter? Har det hjulpet eller var det blot en masse penge smidt direkte ud af vinduet?Resten af dagen er faktisk også spildt for min træthed faldt hurtigt over mig igen og før jeg vidste af det var klokken blevet så mange at Lilly faktisk skulle til at hentes af sin mor... Tænk at man kan være så træt.. Dog blev det da til det hurtigt bad før det hurtigt blev efterfulgt af at jeg lå og så noget stand up med kæresten og endnu engang faldt i søvn og først vågnede her klokken 22.. Her fik jeg så noget aftensmad..

Nå i morgen får jeg da ikke mulighed for at være så slap.. Skal ud og træne i morgen formiddag og afsted til frisør kl 13:30 i morgen :) Bliver rart omsider at få klippet det hår.. Det har trods alt været længe under opsejling..

Efterfølgende skal jeg så afsted hjem til min mor og hjælpe hende med at få kælderen i stand inden hendes nye senge kommer i næste uge ;)

God tirsdag derude!

1 kommentar:

  1. Min mening - spild af penge :P

    Jeg har altid (siden mine teenage år) været buttet, og bare ikke kunnet smide vægten. Prøvet forskellige kure, dog aldrig nupo - men har igennem andre erfaret at det ikke virker, andet end evt. kortvarigt. Siden jeg lavede min livsstilsændring, og skar olie og salt ud af min kost, er der sket sager. På under 2 mdr har jeg tabt over 8 kg, og regner med at være af med alt det overskydende til sommer :)

    Så mit råd ville nok være, at se på hvad man ellers spiste, droppe olie og skære ned på salten. Og så ellers sørge for at spise nok - da det også er et punkt mange fejler :) Det samme gjalt mig dengang. Ergo sultede min krop og ophobede fedt hver gang jeg så endelig spiste mad :P

    SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...