mandag den 25. marts 2013

En tur til lægen

Ja og utroligt nok var det ikke mig der skulle afsted i dag.. I går nævnte jeg at Lilly havde haft lidt feber og i nat var det åbenbart blevet meget værre, så kort tid efter at kæresten var kommet ind af døren med lille pigen blev der ringet til lægen..
Og vi skulle være dernede kl 10.45 fair nok. Lilly var gået kold på sin seng efter en lang nat med ureglmæssig søvn og fik sovet et godt stykke tid inden vi skulle ud af døren.
At vi valgte at tage til lægen var nok den bedste ide for der gik ikke længe før vi fik svar på hvorfor hun havde det så skidt.. Mellemørebetændelse.. Så af sted til apoteket vi kom.. 
Det var dog ikke til Lilly's store interesse at vi pludselig skulle have to ting i hende, især ikke i flydende form.. Men når man ikke kan tage piller så er det desværre sådan man må gøre det også selvom det ikke smager særlig godt :s

Men vi må bare håbe at det hele går hurtigt over så hun kan blive frisk igen :) 


I hvert fald så kom hun ikke hjem til sin mor i dag, da vi alligevel skulle have hende i morgen tidlig igen så fandt vi det unødvendigt at hun skulle hives ud af sengen tidligt i morgen tidlig. Så der blev bare hentet noget tøj og så havde vi en afslappende aften med lidt tegnefilm inden senge tid :)

Det er nu meget rart at have hende herhjemme så vi ved hvordan hun har det, det er spøjst hvor beskyttende og omsorgs agtig jeg kan blive omkring hende på trods af at hun ikke er min egen datter :) 

2 kommentarer:

  1. Håber hun snart bliver rask, det er bestemt ikke sjovt at være syg :s

    SvarSlet
    Svar
    1. Det håber vi også, hun var mere frisk i dag, men det betyder jo ikke at øret er blevet bedre så vi bliver nød til at forsætte med medicinen indtil den dag vi fik anslået af lægen :/

      Slet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...