søndag den 11. november 2012

En tur til lægen blev en meget ubehagelig oplevelse

Fredag lige omkring middag skulle jeg trave en tur til lægen.. En akut tid var bestilt pga. mange smerter jeg havde gået med i laaang tid eftersom min gamle læge ikke tog mig alvorligt så jeg skulle for første gang ned til min nye læge og det var kun muligt på en akut tid da de åbenbart har meeeeget lang ventetid dernede (virkelig godt sted jeg har fundet mig huh?)

Jeg kom ind cirka 11:25 og fik forklaret hvorfor jeg er der.. Så var fanden ellers løs for et kort øjeblik for jeg var da ikke akut når jeg havde haft smerter i 1½ måneds tid.. Nå det blev vi ikke helt enige om men han undersøgte da min mave, og sendte mig lige en lille "du skal tabe dig du er for stor til at jeg kan tjekke dig" kommentar i mit hoved på trods af at jeg forsøger at tabe mig i forvejen så fik man også lige den oveni. Tak hr. doktor...

Derefter fik jeg afvide at jeg skulle på sygehuset og have taget blodprøver og så skulle jeg lige have en tid til en undersøgelse inde hos deres kvindelige læge (nå ja jeg har det ikke så godt med mandelige læger så det var af ren nød at jeg tog afsted for at få hjælp) Fik så fint afvide at der var lidt over 3 ugers ventetid.. Jamen ja okay så måtte det jo være sådan..Dernæst gik turen op på hospitalet.. Var godt nervøs for plejer ALDRIG at være alene afsted når det har noget med nåle at gøre da jeg er meeeget angst for dem.. men denne gang var det pålagt for kæresten havde ikke mulighed for at kune tage med og gik med oprejst pande hele vejen, indtil jeg sad på stolen og så på sygeplejersken. Prøvede med lidt jokes at signalere at jeg faktisk var meget bange for nåle.. Denne beslutning om at tage ind alene skulle hurtigt vise sig at være en voldsom DÅRLIG ide, for allerede da hun stak nålen i armen på mig kunne jeg mærke hele min krop kæmpe imod, og pludselig begyndte alt at snore rundt og det blev hvidt for mine øjne, og inden jeg vidste af det lå jeg på en seng og blev kørt ind i rummet ved siden af, havde store smerter i bryst, og mave så de lavede lige en hurtig hjerte undersøgelse på mig (intet var heldigvis galt der) men pludselig da jeg begyndte at opfange folk omkring mig igen blev min vejrtrækning pludselig meget hurtig jeg var panisk og kunne slet ikke slappe af og slet ikke styre min vejrtrækning.. Blev transporteret over i en ny seng og kørt ind på opvågnings stuen hvor jeg den næste 1½ time til 2 timer lå med 2 sygeplejersker ved min side næsten hele tiden fordi min vejrtrækning stadig ikke ville falde til ro.. Da jeg så endelig faldt til ro rystede jeg over hele kroppen, havde ikke meget forbindelse til omverden, og havde meget ondt. Da klokken nærmede sig kl 14:15 besluttede de sig for at indlægge mig til observation for de mente ikke det var sikkert eller hensigts mæssigt at sende mig hjem i den tilstand. Jeg blev kørt op og fik ringet efter kæresten omkring kl 14:40 og han kom så hurtigt han kunne sammen med Lilly. Kort tid efter de var kommet fik vi fat i hans søster da Lilly ikke fandt sygehuset for verdens sjoveste sted når man ikke måtte rende rundt og lege. Kl 16:30 dukkede der så en læge op for at tilse mig, han tog mit blodtryk og smed mig derefter ud for han mente ikke jeg fejlede noget.. SÅ kl 17 havde vi fået bevæget os ned og ud hvor min mor holdte og ventede på os. Så på trods af smerter og stadig svimmelhed skulle jeg hjem og finde ud af det selv.. 

Resten af aftenen blev jeg behandlet godt af kæresten med god mad og afslapning.! Er så glad for at jeg har en der passer så godt på mig og så fik Lilly og jeg set noget Disney Sjov så hele fredagen var da ikke helt ødelagt! 

Nu skal jeg så bare gå indtil d. 27 med at finde ud af om jeg skal sendes videre eller hvordan og hvorledes.. I det mindste sker der noget nu så må jeg bare håbe at der ikke er noget rigtig galt :) 
 

2 kommentarer:

 1. Ventetid er bare noget af det værste i hele verden. Håber de finder ud af hvad der er galt.

  Det er en grim oplevelse du har haft der, men jeg har selv panikangst og jeg ved hvor svært det kan være når man pludselig bare bliver panisk og verden vælter.. Det er bestemt ikke sjovt og man er totalt afkræftede bagefter..

  Godt du har kæresten til at forkæle dig :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja vente tiden er lang men havde det været sygehuset jeg skulle vente så længe på så havde det været okay men det er til egen læge, hvilket jeg synes er ringe.. Men sådan er det åbenbart.

   Ja en rigtig grim oplevelse men heldigvis var der masser af søde kvinder til at passe på mig imens jeg lå nede i opvågnings rummet. Men den tur her har godt nok forværret mit syn på mandlige læger, de virker så følelses kolde og ligeglade hvis de ikke har nogle resultater så gider de ikke bruge tid på en...

   Ja jeg er super heldig og har ham endda hver dag :D

   Slet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...